.
Κατηγορία Αλυσίδες
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 09:41

EK Chains 520 ZVX-3 / 120L – Αλυσίδα κίνησης Made in Japan

Η αλυσίδα EK 520 ZVX-3 series "NX" είναι η ιδανική αλυσίδα για κάθε μοτοσυκλέτα δρόμου έως 1200 cc.

Η νέα αλυσίδα 520 ZVX-3 διαθέτει τη σχεδίαση NX Ring (New NX-ring) που μειώνει την τριβή κατά 65% σε σύγκριση με τις αλυσίδες O-Ring και έχει 15% αυξημένη διάρκεια ζωής σε σχέση με την προηγούμενη σχεδίαση X-ring.

Εξαιρετική αλυσίδα μετατροπής 520 για τις μοτοσυκλέτες πολλών ίππων όπως η Ducati 1199/1299 Panigale, η BMW S1000RR και η Yamaha R1M.

Χαρακτηριστικά όπως ανοίγματα οπών στις πλαϊνές πλάκες για λιγότερο βάρος και πείροι μεγάλης διαμέτρου με νέους δακτυλίους NX που μειώνουν την τριβή συμβάλλουν στη διασφάλιση υψηλής απόδοσης.

Η βελτιωμένη σχεδίαση διαθέτει λιγότερη ακαμψία και μικρότερο βάρος, καθιστώντας αυτήν leader στην αγορά.

Η αποκλειστική επεξεργασία των πείρων CRH της EK παρέχει μια εξαιρετικά σκληρή εξωτερική επίστρωση και πιο μαλακή εσωτερικά για αύξηση της αντοχής και μείωση της φθοράς της αλυσίδας.

Αντιπρόσωπος Ελλάδας: ΠΕΡΚΟ

Ιστοσελίδα προϊόντος

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 09:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon