.
Κατηγορία Περιφερειακά
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 23:40

Beta “look 2014”

 

Αισθητική αναβάθμιση

 


Από την ελληνική αντιπροσωπεία των Ιταλικών μοτοσυκλετών της Beta, “The Fuoristrada Co.” δίνεται πλέον η δυνατότητα σε όλους τους κατόχους μοτοσυκλετών RR, μοντέλων του 2013, να αναβαθμίσουν τις μοτοσυκλέτες τους αισθητικά αλλά και ουσιαστικά, στα πρότυπα των μοντέλων του 2014.

Μετά από ειδικό αίτημα της ελληνικής αντιπροσωπείας προς το εργοστάσιο του Rignano Sull’ Arno, εδώ και μόλις λίγες ημέρες, στο κεντρικό κατάστημα της οδού Δημητρακοπούλου, παρελήφθησαν τα νέα διάφανα ρεζερβουάρ των δίχρονων μοντέλων του 2014, τα οποία και τοποθετούνται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στα δίχρονα μοντέλα του 2013. Τα νέα ρεζερβουάρ, έχουν αυξημένη χωρητικότητα στα 9,5 λίτρα και δίνουν την πλέον οικονομική και αποτελεσματική λύση στο θέμα της σχετικά περιορισμένης αυτονομίας των μοντέλων της περασμένης χρονιάς και προσφέρονται στην ειδική τιμή των 130€.

Μαζί με τα νέα ρεζερβουάρ, στην χώρα μας έφθασε και μία σειρά από τα νέα μπροστινά φτερά του 2014, που εκτός από έντονο κόκκινο χρώμα διαθέτουν μία σημαντικά αυξημένη ακαμψία, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα στο τιμόνι σε συνθήκες οδήγησης σε λάσπη ή και μεγάλες ταχύτητες. Εάν επιθυμείτε να πάρετε μία πρώτη εντύπωση της νέας όψης που προσφέρουν το ρεζερβουάρ και το μπροστινό φτερό του 2014 σε ένα RR 250 του 2013, δεν έχετε παρά να δείτε τις συνοδευτικές φωτογραφίες. Επίσης διαθέσιμα, προς όλους τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών RR του 2013, είναι και τα πλαϊνά πλαστικά των μοντέλων του 2014, τα οποία πρόκειται να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την αισθητική αναβάθμιση, για ένα πλήρες “look ‘14” σε όλα τα μοντέλα του 2013. Το πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει το εμπρός φτερό, τα 2 φτερά των ψυγείων και τα 2 πλαϊνά καπάκια κοστίζει 67€.

Για όποια πληροφορία σχετικά με τις μοτοσυκλέτες της Beta, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κεντρικά της Ελληνικής αντιπροσωπείας, “The Fuoristrada Co.”, στα τηλέφωνα 210/9211877-9225930 ή και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon