.
Κατηγορία Περιφερειακά
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 09:18

Dynojet AutoTune kit για PCV

 

Κάντο μόνος σου!

 

 

Δεν έχετε κοντά σας ένα κέντρο ρύθμισης με δυναμόμετρο; Είστε τύπος που θέλετε να ρυθμίζετε την μοτοσικλέτα σας μόνος; Αλλάζετε συνεχώς διάφορα μέρη στην μοτοσυκλέτα σας;

Αν απαντήσετε "ναι" σε οποιαδήποτε ή όλες από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε το κιτ AutoTune είναι για σας. Το κιτ Dynojet AutoTune είναι ένα πρόσθετο εξάρτημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με οποιαδήποτε PCV.

Συνδέεται με το PCV με ένα μόνο καλώδιο και χρειάζεται γείωση και σύνδεση με 12 βολτ να γίνει η εγκατάσταση (στα μοντέλα Harley περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο βύσμα ρεύματος το οποίο συνδέεται απευθείας στη γραμμή των 12 βολτ).

Αν εξάτμιση σας δεν διαθέτει, το Autotune περιλαμβάνει ένα «πώμα συγκόλλησης» του αισθητήρα O2.

"Λοιπόν, πώς λειτουργεί και τι κάνει;"

Έχουμε πάρει σχεδόν την ίδια «κατοχυρωμένη» τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το λογισμικό από το δυναμόμετρο Dynojet (για αυτόματη ρύθμιση Dyno), σε συνδυασμό με τους Bosch αισθητήρες Ο2 και σε μικρογραφία, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην μοτοσικλέτα σας, στα ATV ή UTV, ενώ οδηγείτε.

Μόλις εγκατασταθεί το κιτ AutoTune παρακολουθεί το μίγμα καυσίμου (εγκαθιστώντας στην εξάτμιση τον αισθητήρα WideBand Ο2 που συμπεριλαμβάνεται). Στη συνέχεια στέλνει τις πληροφορίες αυτές στο PCV και αυτόματα το διορθώνει, ενώ οδηγείτε.

Κάθε χάρτης που προσφέρεται έχει προεπιλεγμένες τιμές (αναλογία: αέρα / καυσίμου) επιτρέποντας μας να βρούμε την καλύτερη συνολική ρύθμιση. Μπορείτε απλά να το συνδέσετε στη μονάδα και να το αφήσετε να κάνει τη δουλειά.

Για τα μοντέλα της Harley Davidson, διαρκώς παρακολουθεί και προσαρμόζει τον κάθε κύλινδρο ξεχωριστά για αυξημένη ακρίβεια, διότι σε αυτά τα μοντέλα απαιτείται ανεφοδιασμός διαρκώς και ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά οι εμπρός και οι πίσω κύλινδροι μεταξύ τους.

Για προχωρημένους χρήστες που θα ήθελαν να αλλάξουν τις αναλογίες αέρα / καυσίμου από την αρχικές τιμές μας, είναι πλήρως ρυθμιζόμενο.

Κάθε συνδυασμός ανοίγματος γκαζιού / στροφών είναι ξεχωριστά ρυθμιζόμενο, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε τόσο την οικονομία καυσίμου, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, διατηρώντας την μέγιστη εκροή σε μεγαλύτερα ανοίγματα του γκαζιού.
Για τα περισσότερα μοντέλα μοτοσικλετών είναι επίσης δυνατό να προσαρμόσετε τις αναλογίες αέρα / καυσίμου «ανά ταχύτητα». Αυτό σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τροφοδοσίας σε κάθε ταχύτητα, σε σχέση με την περιοχή γκαζιού / στροφών, εάν είναι απαραίτητο.

Το κιτ AutoTune μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να τρέξει και να διορθώσει ανά πάσα στιγμή ή επεμβαίνοντας στο «σταθερό χάρτη» του PCV. Μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε να μπορείτε να εναλλάσσεστε ρυθμίσεις μεταξύ των λειτουργιών και τις ρυθμίσεις του βασικού χάρτη. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το κιτ AutoTune ώστε να περιμένει μέχρι η μοτοσικλέτα να είναι σε μια ορισμένη θερμοκρασία λειτουργίας πριν να αρχίσει να κάνει τις αναγκαίες προσαρμογές.

Σημείωση:
Οι συσκευές AutoTune δεν θα οδηγήσουν μια οθόνη. Το WideBand 2 θα οδηγήσει μια οθόνη και θα περάσει τις απαραίτητες πληροφορίες για το PCV, σε συνάρτηση με το AutoTune, ώστε να μπορέσουν να συνεργαστούν. Για να χρησιμοποιήσετε τα κιτ AutoTune, πρέπει η εξάτμιση σας να έχει εγκατεστημένη τάπα 18 χιλιοστά. Εάν η εξάτμιση σας δεν έχει αυτό το μέγεθος τάπας θα πρέπει να συνδέσετε μια σχετική. Ορισμένα κιτ AutoTune έρχονται με την απαραίτητη τάπα συγκόλλησης.

TECNO-MOTO PERFORMANCE
Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος
Αθήνα ΤΚ. 117-43 
ΤΗΛ.210-9242410
FAΧ.210-9242474

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 16:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SAMCO Σωλήνες Σιλικόνης Σωλήνες σιλικόνης SAMCO »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon