.
Κατηγορία Διάφορα
Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 14:36

Mobster Pit Bikes – Ήρθαν στην Ελλάδα!

Από την εταιρία "ΥΙΟΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΣΑ"

 


Στην Ελλάδα βρίσκονται πλέον επίσημα τα Mobster Pit Bikes! Τα νέα Pit Bikes της Mobster είναι διαθέσιμα από την εταιρία "ΥΙΟΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΣΑ" που είναι και αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα, και μπορείτε να τα δείτε στο κατάστημα που βρίσκεται στην Καλλιθέα, Ελ.Βενιζέλου 242 (πρώην Θησέως).
Πρόκειται για το Β2 Motard που βασίζεται σε έναν τετράχρονο κινητήρα χωρητικότητας 150 κυβικών εκατοστών, με ξεχωριστό φίλτρο λαδιού, ηλεκτρονική ανάφλεξη, καρμπυρατέρ 26 χιλιοστών με κοντή γκαζιέρα, και ενισχυμένη μανιβέλα.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο με αφαιρούμε αλουμινένιο υποπλαίσιο, αλλά και ανοδιωμένο αλουμινένιο ψαλίδι. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα της Fastace Leopard που είναι πλήρως ρυθμιζόμενο σε συμπίεση και επαναφορά, ενώ η πίσω ανάρτηση έρχεται από την DNM MTRC και είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. Διαθέτει αλουμινένιο τιμόνι Fatbar με διάμετρο 22/28mm. διπλή εξάτμιση με ανοδιωμένο σιγαστήρα, μαύρη προστατευτική ποδιά αλουμινίου για τον κινητήρα, ενισχυμένα ατσάλινα μαρσπιέ, ρυθμιζόμενη αλουμινένια τιμονόπλακα κατασκευασμένη σε CNC, ίδιο τρόπο κατασκευής και για την τάπα καυσίμου, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δίσκους διαμέτρου 210 και 200 χιλιοστών για μπροστά και πίσω. Το βάρος του ανέρχεται στα 68 κιλά, και διατίθενται σε λευκό ή μαύρο. Στην τιμή περιλαμβάνονται και ελαστικά της Sava Soft, 100/90-12 για μπροστά και 120/80-12 για πίσω τοποθετημένα, καθώς και το B2 Graphic kit.
Δείτε τα και κλείστε ένα test ride στην πίστα.

"ΥΙΟΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΣΑ"
Mobster Pit Bikes, Spare Parts, Racing Parts and Accessories
Ελ.Βενιζέλου 242 (πρώην Θησέως)
17676 Καλλιθέα
210 958 2988
http://www.motopetsas.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 15:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon