.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 09:40

Peugeot Tweet 200 – Black Friday έκπτωση για επαγγελματίες διανομείς

Η Peugeot Motocycles προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους επαγγελματίες διανομείς με το ιδιαίτερο μοντέλο TWEET 200 TOP BOX, αποκλειστικά για την Black Friday!

Με εξαιρετική απόδοση και ευελιξία, το TWEET 200 είναι σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες των επαγγελματιών της διανομής, προσφέροντας αξιοπιστία και οικονομία καυσίμου.

Σε πνεύμα Black Friday και με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για το σημαντικό έργο των επαγγελματιών της διανομής, που συχνά παραμελείται, η Peugeot Motocycles προσφέρει έκπτωση 300€ για όσους διανομείς επιλέξουν το Peugeot TWEET 200 κατά τη διάρκεια της προσφοράς.

Η Peugeot Motocycles αναγνωρίζει τη σημασία της εργασίας των διανομέων και δεσμεύεται να παρέχει τα καλύτερα εργαλεία για να διευκολύνει την καθημερινή τους δραστηριότητα.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το TWEET 200 TOP BOX στην ειδική τιμή των 2.490€ κατά τη διάρκεια του Black Friday.

Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο Peugeot Motocycles για περισσότερες πληροφορίες και εξασφαλίστε το δικό σας Peugeot TWEET 200 σήμερα!

Περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Peugeot MotocyclesPeugeot Motocycles

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 11:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon