.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 14:51

Honda XL750 Transalp – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα

Πλέον η νέα γενιά Transalp έχει λιανική τιμή για την ελληνική αγορά, με μια μικρή διαφοροποίηση ανάλογα με το χρώμα.

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες νέες μοτοσυκλέτες του 2023, αυτή που σήμανε την αναβίωση ενός ιστορικού ονόματος για τη Honda, τιμολογήθηκε για την ελληνική αγορά και, χωρίς άλλη καθυστέρηση, η λιανική της τιμή έχει ως εξής:

Honda XL750 Transalp: €11,500
Honda XL750 Transalp Special Color: €11,750

Η έκδοση Special Color είναι αυτή με τη λευκή βάση και τα μπλε-κόκκινα γραφικά, ενώ η βασική έκδοση είναι η μονόχρωμη που διατίθεται σε δύο εναλλακτικές, μαύρη και γκρι.

Η τιμή της νέας Transalp είναι μέσα στο πεδίο που όλοι περιμέναμε, φροντίζοντας να διατηρηθεί μια ανάσα (€100) κάτω από την τρέχουσα λιανική της Yamaha Tenere 700, ενώ το έτερο αντίπαλο δέος από Ιαπωνία, Suzuki V-Strom 800DE, κοστολογείται ψηλότερα στα €12,195.

Οι πρώτες παραλαβές αναμένονται στην Ελλάδα τον Απρίλιο 2023.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα (3/2/2023) η ελληνική ιστοσελίδα της Honda είχε ενημερωθεί με τον αναλυτικό τιμοκατάλογο επίσημων αξεσουάρ για τη νέα Transalp. Δείτε την νέα ιστοσελίδα της Honda XL750 Transalp με όλες τις πληροφορίες και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 21:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon