.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 11:22

Μπαταρία Haijiu HTX14H-BS AGM

Ενισχυμένη μπαταρία με 25% περισσότερα CA εκκίνησης.

Ο ειδικός διαχωριστής AGM (absorbed glass mat) από υαλονήματα έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί (σαν σφουγγάρι) τον ηλεκτρολύτη μεταξύ των πλακών της μπαταρίας μόνο όσο υγρό απαιτείται ώστε να να διατηρείται ο διαχωριστής υγρός με ηλεκτρολύτη. Σε περίπτωση που η μπαταρία σπάσει δεν υπάρχει ελεύθερο υγρό για να διαρρεύσει και αυτό καθιστά τις μπαταρίες ΑGM Haijiu εξαιρετικά ασφαλείς.

Έχουν χαρακτηριστικά βαθιάς εκφόρτισης, με μεγάλη αντοχή στους κραδασμούς και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση με γωνία έως και 45 μοιρών. Η μπαταρία δεν απαιτεί απολύτως καμία συντήρηση.

Η Haijiu είναι μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς που αυτή τη στιγμή ηγείται στην έρευνα, την εξέλιξη και την παραγωγή μπαταριών για μοτοσυκλέτες. Δημιουργήθηκε το 1995 και σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εξειδίκευση της Haijiu και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί έχουν φέρει την επιθυμητή αναγνώριση και οι μπαταρίες της αποτελούν επιλογή πρώτης τοποθέτησης κορυφαίων κατασκευαστών όπως, KTM, GAS GAS, CCM, DAELIM και πολλούς ακόμα.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί και τα υψηλά στάνταρντ κατασκευής συνδυάζονται ώστε το τελικό προϊόν να είναι ανώτερο από τους ανταγωνιστές της και να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

Η Haijiu έχει κατοχυρώσει 92 πατέντες και χρησιμοποιεί εξελιγμένες διαδικασίες ποιοτικών ελέγχων που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των μπαταριών της.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής αφορά μπαταρίες μόλυβδου – οξέος, αλλά μεγάλο μέρος των πόρων της Haijiu επενδύεται στην έρευνα και την εξέλιξη μπαταριών χωρίς κάδμιο και μπαταριών λιθίου που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Βρείτε τη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon