.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 17:22

Niu – Νέος τιμοκατάλογος 2021

Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Niu, Muvus, ανακοινώνει την άφιξη των μοντέλων 2021 και τον τιμοκατάλογο λιανικής τους. [Δελτίο Τύπου]

- Όλη η γκάμα καλύπτει πλέον τις προδιαγραφές Euro 5

- Όλα τα μοντέλα έχουν δύο εκδόσεις που διαφέρουν μόνο στην μπαταρία/αυτονομία: την Standard και την Extended

- Στην γκάμα συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά το νέο μοντέλο MQi GT

Το MQi GT αναμένεται να είναι το Best Seller της Niu στην Ελλάδα, καθώς είναι εξελιγμένο ειδικά για την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό Scooter μεγάλου μεγέθους, με τροχούς 14”, μεγάλη σέλα και δύο αποσπώμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου, που διατίθεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή (3.300€) για το μέγεθος και τις προδιαγραφές του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά η Ελλάδα θα συμμετέχει σε πανευρωπαϊκή καμπάνια λανσαρίσματος της Niu.

Στα πλαίσια αυτής της καμπάνιας, για 18 ημέρες (10/2-28/2) και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προ-παραγγείλουν το MQi GT στην ειδική τιμή των 2.999€, την ίδια που θα ισχύσει και στην υπόλοιπη Ευρώπη, παρά τον αυξημένο ΦΠΑ που ισχύει στην Ελλάδα.

Η διαδικασία προ-παραγγελίας και απόδοσης της ειδικής τιμής θα γίνεται μέσα από την διεθνή πλατφόρμα της Niu, που για πρώτη φορά έχει και ελληνική έκδοση, στην διεύθυνση www.niu-launch.com/el.

Για περισσότερα νέα σχετικά με την Niu, μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/niumobility.greece.

niu prices

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 17:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon