Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 14:35

Γκοργκόλης online order – Άτοκες δόσεις από (το) σπίτι

Διαλέγεις το σκούτερ ή παπί που επιθυμείς, παραγγέλνεις μέσω Διαδικτύου και πληρώνεις με κάρτα, χωρίς προκαταβολή και με έως 36 άτοκες δόσεις!

Η Γκοργκόλης Α.Ε. ανακοινώνει μια νέα προσφορά που ισχύει για αγορά επιλεγμένων μοντέλων μέσω της υπηρεσίας Online Order.

Αφορά μια συλλογή οκτώ μοντέλων με έξι δημοφιλή σκούτερ της SYM και δύο μοντέλα Daytona, το παπί Velos R125 και το ηλεκτρικό σκούτερ Edison 50.

Για οποιοδήποτε από αυτά ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφτεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της Γκοργόλης Α.Ε., να επιλέξει αυτό που θέλει και να το παραγγείλει από την άνεση του σπιτιού του με χρήση πιστωτικής κάρτας, πληρώνοντας σε έως 36 άτοκες δόσεις και δίχως προκαταβολή!

Πιο εύκολα δεν γίνεται.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα που περιλαμβάνονται και για παραγγελίες η ιστοσελίδα της προσφοράς βρίσκεται εδώ.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 14:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube