.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 16:15

Όλες οι εκδόσεις Piaggio Beverly με όφελος έως €420

Ανοιξιάτικη προσφορά

Το Piaggio Beverly, ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα σκούτερ όλων των εποχών, είναι αναμφισβήτητα ένα μοντέλο που διαμορφώνει τις τάσεις της αστικής μετακίνησης: οι κομψές γραμμές του συνδυάζονται με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, που εγγυούνται κορυφαία επίπεδα ασφάλειας. Οι δυνατοί κινητήρες και το υποδειγματικό πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας είναι τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το Beverly ως το ιδανικό σκούτερ για μετακίνηση στην πυκνή αστική κυκλοφορία αλλά και για απόλυτη άνεση σε μεγαλύτερη διαδρομή, μόνος ή με συνεπιβάτη.

Όλη η σειρά Beverly διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο βασικού εξοπλισμού: για όλα τα μοντέλα, το σύστημα πέδησης ABS καθώς και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR συμπεριλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό. Το τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της σέλας που παράλληλα αναβοσβήνει τα φλας για να αναγνωρίσετε το όχημά σας -λειτουργία «Bike finder»- περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό, αλλά και πρακτική θύρα USB για τη φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Το Beverly 300 είναι εφοδιασμένο με τον μονοκύλινδρο 4-χρονο, 4-βάλβιδο κινητήρα 278 cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό: γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση. Τα εξαιρετικά επίπεδα λειτουργικότητας επιτυγχάνονται χάρη στον πλούσιο βασικό εξοπλισμό καθώς και τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει δύο κράνη jet.

Η κορυφαία έκδοση Beverly Sport Touring 350 συνδυάζει τον κομψό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα με μια σπορ εμφάνιση και ασύγκριτες επιδόσεις. Η ναυαρχίδα της γκάμας Beverly συγκεντρώνει όλη την εμπειρία και κορυφαία τεχνολογία των σκούτερ του Ομίλου Piaggio, όσον αφορά στην ασφάλεια, την απόδοση και την αξιοπιστία. Είναι εξοπλισμένο με τον καινοτόμο κινητήρα 330 cc, μία μονάδα που σχεδιάστηκε για να αποδώσει τη μέγιστη ισχύ ενός κινητήρα 400 cc, αλλά με το μέγεθος και τα επίπεδα εκπομπών και κόστους χρήσης ανάλογα με εκείνα των 300 cc.

Οικογένεια Beverly: αξιοπιστία, υποδειγματική οδηγική συμπεριφορά και άνεση σε κάθε διαδρομή, πάντα με το αυθεντικό στυλ Piaggio! Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να επιλέξετε την έκδοση που σας ταιριάζει και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές:

Beverly 300 ABS-ASR – τιμή προσφοράς €4,160 από 4,450

Beverly S 300 ABS-ASR – τιμή προσφοράς €4,160, από 4,450

Beverly Police 300 ABS-ASR – τιμή προσφοράς €4,260, από 4,550

Beverly Sport Touring 350 ABS-ASR – τιμή προσφοράς €5,390, από 5,810

Beverly Sport Touring Police 350 ABS-ASR – τιμή προσφοράς €5,490, από 5,910

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 16:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon