.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 17:47

Benelli TRK251: Ήρθε στην Ελλάδα, μάθαμε την τιμή του

Και ακούμε για πρώτη φορά τον ήχο του

Σε ένα περιβάλλον όπου οι μικρομεσαίοι κυβισμοί περνούν μια δεύτερη νιότη, το TRK502 έχει ήδη κλέψει πολλές καρδιές στην Ελλάδα και πλέον υποδέχεται το μικρό του αδελφάκι.

Ονομάζεται TRK251, βασίζεται στο αντίστοιχο μοντέλο δρόμου ΒΝ251 με τον υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο μονοκύλινδρο των 25.8 ίππων.

benelli trk251

Όπως ενημερωθήκαμε από την Ελληνική αντιπροσωπεία της Benelli, το TRK251 μόλις έφτασε στην Ελλάδα και η λιανική του τιμή ορίζεται στα €4,150 συν Τέλος Ταξινόμησης.

Μπορείτε να δείτε από κοντά στο κεντρικό κατάστημα της Benelli στην Αργυρούπολη, στη λεωφόρο Αλίμου 76.

Ως τότε, μια πρώτη γεύση από τον ήχο του νέου μικρού on-off μας προσφέρει το βίντεο που μόλις ανέβηκε με την πρώτη μοτοσυκλέτα που παίρνει μπροστά στο συνεργείο της Benelli Hellas:

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 15:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon