.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 10:12

Παρουσίαση της τεχνολογίας μέτρησης πλαισίου Μotocert στις 27 Μαρτίου στη Λ.Ε.ΜΟΤ.!

Πιστοποιημένη μέτρηση πλαισίου με 3D Laser που σκανάρει την μοτοσυκλέτα

Tην Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 στις 8-10μ.μ. ο πολύπειρος πρωταθλητής Γιώργος Αραούζος μαζί με τον γνωστό στον μοτοσυκλετιστικό εμπορικό χώρο Μάκη Κεϊσογλου, θα αναλύσουν με κάθε λεπτομέρεια την λειτουργία του ΜΟΤΟCERT στα μέλη και τους φίλους της Λ.Ε.ΜΟΤ. στον χώρο της λέσχης, Αχιλλέως 56, 17674 Καλλιθέα Αττικής.

Η καλύτερη τεχνολογία στην μέτρηση πλαισίου με ταυτόχρονη διάγνωση και πιστοποίηση, ήρθε πλέον στην χώρα μας με την MotoCert να μας δείχνει την διαδικασία που διαφέρει από κάθε άλλο σύστημα μέτρησης αυτή την στιγμή.

Χωρίς την παραμικρή αποσυναρμολόγηση, γρήγορα κι εύκολα, η απάντηση για την κατάσταση μίας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας καθίσταται για πρώτη φορά μετρήσιμη με πιστοποίηση και παράλληλα και διάγνωση την ίδια στιγμή, αν βρεθεί πρόβλημα.

Όπως επίσης για κάθε πτώση μετά από ατύχημα, ή για το αποτέλεσμα κάθε εργασίας επισκευής και αποκατάστασης. 

Με την βοήθεια ενός 3D Laser που χωρίς να παρεμβαίνει ανθρώπινο χέρι, και το πιο σημαντικό χωρίς να καθοδηγείται από άνθρωπο, ώστε να εγγυάται απόλυτη ακρίβεια μικρότερη από χιλιοστό, το σύστημα σκανάρει αυτόματα κάθε μοτοσυκλέτα και ανακαλύπτει τα προβληματικά σημεία.

Οι µετρήσεις πραγματοποιούνται χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση!

Οι βασικότεροι παράγοντες ή συνθήκες για να ζητήσετε μια τέτοια μέτρηση είναι:

ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ

Αγοράζοντας μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα, σκούτερ ή παπί δεν γνωρίζετε το παρελθόν της με απόλυτη ακρίβεια. Δικαιούστε και απαιτείστε να σας παραδώσουν πιστοποίηση για την σωστή κατάσταση του δικύκλου που σκοπεύετε να αγοράσετε, είτε από κατάστημα είτε από ιδιώτη.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Για την προσωπική σας ασφάλεια ως τεκµηρίωση για τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους επιθεωρητές, επιβεβαιώνοντας ή όχι την σωστή κατάσταση της γεωµετρίας της µοτοσυκλέτας, συγκρινόµενη µε τα στάνταρ του κατασκευαστή - Απαραίτητο για τη νοµική σας κάλυψη σε κάθε περίπτωση αμφισβητήσεως.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Πριν ξεκινήσετε επισκευές, εργασίες αποκατάστασης ή παρεμβάσεις, ο έλεγχος της γεωµετρίας του πλαισίου είναι η πρώτη ενέργεια, πριν ακόμη κι από την παραγγελία των κοστοβόρων ανταλλακτικών.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Τυχόν ελαττώματα στη γεωµετρία των πλαισίων είναι εύκολα και γρήγορα ανιχνεύσιµα µε τους µετρητές πλαισίου της MotoCert. Μικροσκοπικές αποκλίσεις από τις εργοστασιακές ρυθµίσεις, αδύνατο να διαγνωστούν µε συµβατικό τρόπο αλλά απόλυτα αισθητές στην οδήγηση, αποτυπώνονται πλέον πλήρως κι διεξοδικά. Συνεπώς, αποφεύγεται η δαπανηρή και χρονοβόρα αντικατάσταση εξαρτηµάτων και δοκιµαστικών κινήσεων.

ΥΠΕΡΑΞΙΑ

Με την πιστοποίηση της MotoCert διατηρείται υψηλή η υπεραξία της µοτοσυκλέτα σας και διευκολύνεται η πώληση της.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 10:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon