.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 17:56

Yamaha Tracer 900 2018 - Επίσημα αξεσουάρ & εξοπλισμός αναβάτη

 

Κάντε μοναδική τη μοτοσυκλέτα σας, και ντυθείτε ασορτί

Η Yamaha εξέλιξε μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για την Tracer, ώστε κάθε πελάτης να μπορεί να δημιουργήσει τη δική του μοναδική μοτοσυκλέτα, ενώ παράλληλα παρουσίασε και ένα σύνολο μπουφάν-παντελονιού για τον αναβάτη.

Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας

yamaha tracer 900 2018 accessories 24

Η σημαντικότερη προσθήκη στη σειρά είναι το νέο σετ πλαϊνών βαλιτσών 20 λίτρων από σκληρό υλικό σε ασορτί χρώματα, που αναπτύχθηκε ειδικά για την Tracer 900 και προσφέρει στους πελάτες μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού αποσκευών.

yamaha tracer 900 2018 accessories 21

Η σειρά του 2018 περιλαμβάνει slip-on τελικό της Akrapovič, καθώς και πλαϊνές βαλίτσες από σκληρό και μαλακό υλικό, πολλές θήκες, μαζί μια γκάμα από θερμαινόμενες και άνετες σέλες, αλλά και ζελατίνες.

yamaha tracer 900 2018 accessories 30

Επιπλέον, διατίθεται μια σειρά από κομψά βιδωτά αξεσουάρ, προστατευτικά και μανέτες billet.

Δίπλα στα αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας, η Yamaha παρέχει και τεχνικά ρούχα για τον αναβάτη της. 

Εξοπλισμός αναβάτη

yamaha tracer 900 2018 accessories 3

Με κομψή σχεδίαση σε μαύρο ή μαύρο/γκρι, το νέο μπουφάν μηχανής Touring προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης και επιπλέον προστασία στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων όλες τις εποχές. Τα αφαιρούμενα αδιάβροχα ένθετα που αφήνουν το σώμα να αναπνέει το καθιστούν ιδανικό για οδήγηση όλο το χρόνο, ενώ με τα ανακλαστικά υλικά από την 3M μπροστά, στην πλάτη και στα μανίκια, καθώς και με τα προστατευτικά με έγκριση CE στους αγκώνες και τους ώμους, το μπουφάν αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους κατόχους της Tracer 900.

yamaha tracer 900 2018 accessories 4

Για πλήρη εξοπλισμό, διατίθεται επίσης ασορτί παντελόνι μηχανής Touring στη σειρά. Αυτό το παντελόνι έχει προστατευτικά με έγκριση CE στα γόνατα και ενισχύσεις Riplan, αλλά και αφαιρούμενη χειμερινή εσωτερική επένδυση με φερμουάρ.

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη σειρά του εξοπλισμού Sport Touring της Yamaha ΕΔΩ

Χρώματα, διαθεσιμότητα και τιμές

yamaha tracer 900 2018 accessories 19

Η Tracer 900 θα είναι διαθέσιμη στις αποχρώσεις Nimbus Grey και Tech Black από τον Απρίλιο 2018.

Η Tracer 900GT θα είναι διαθέσιμη στις αποχρώσεις Midnight Black, Nimbus Grey και Phantom Blue από το Μάιο του 2018.

Για την ώρα στην Ελάδα έχει ανακοινωθεί η τιμή του Tracer 900 ’18 που βρίσκεται στα €11.150

Destination Yamaha: Το ολοκληρωμένο κατάστημα περιπέτειας

Το Destination Yamaha είναι ο online κόμβος όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για μια σειρά ταξιδιών περιπέτειας με μοτοσυκλέτα που παρέχεται από εγκεκριμένους από τη Yamaha ταξιδιωτικούς συνεργάτες. 

Μπορείτε εύκολα να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας διάφορα κριτήρια, όπως είναι η τοποθεσία, ο χρόνος, το χρονικό διάστημα και ο τύπος οδήγησης. 

Επίσης, εφόσον είναι εγκεκριμένο από τη Yamaha, οι αναβάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι κάθε ταξιδιωτικός συνεργάτης ικανοποιεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Επισκεφτείτε τώρα τη διεύθυνση destination-yamaha.eu και ανακαλύψτε την πραγματική ελευθερία που σας προσφέρουν τα ταξίδια με μοτοσυκλέτα.

MyGarage: Δώστε ζωή στη δική σας μοτοσυκλέτα

Προτού αγοράσετε τη νέα σας Yamaha Tracer 900 ή Tracer 900GT, πλέον μπορείτε να "κατασκευάσετε" τη δική σας μοναδική μοτοσυκλέτα χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή διαμόρφωσης μοντέλων της Yamaha

Εναλλακτικά, αν το προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MyGarage σε smartphone. 

Απλώς επιλέξτε τα προϊόντα που σας αρέσουν από μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ και δημιουργήστε τη δική σας εικονική Tracer 900 μέσα σε λίγα λεπτά. 

Με εντυπωσιακές τρισδιάστατες προβολές 360 μοιρών, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιλέξετε τις προδιαγραφές της νέας σας Yamaha

Επίσης, μπορείτε να στείλετε τις τελικές σας προδιαγραφές στον αντιπρόσωπο της Yamaha, ο οποίος κατόπιν θα προετοιμάσει τη μοτοσυκλέτα σας.

Μπορείτε να κάνετε εύκολα λήψη της εφαρμογής MyGarage της Yamaha με μια κινητή συσκευή για iOS ή Android

Φωτογραφίες αξεσουάρ

Φωτογραφίες ρουχισμού

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 18:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon