.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 09:51

Ducati - Εορταστική προσφορά για εξοπλισμό και αξεσουάρ!

 

Έκπτωση 20% για την περίοδο των γιορτών!

 

 

Εορταστική προσφορά από τη Ducati, στο πνεύμα των ημερών! Το Ducati Athens, η έκθεση της ιταλικής φίρμας στην Αθήνα, προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα είδη εξοπλισμού αναβάτη και στα αξεσουάρ της μάρκας, για την περίοδο των γιορτών.

DUCATI Accessories

Η σειρά Apparel της Ducati αφορά εξοπλισμό που αποτελείται από κράνη, μπουφάν, μπότες έως και casual ρουχισμό, t-shirt, polo shirt, φούτερ κ.α. Μάλιστα, η έκπτωση προσφέρεται και στην κολεξιόν του 2018, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ήδη διαθέσιμη στο Ducati Athens.

DUCATI Clothing

Η σειρά Accessories αφορά αξεσουάρ για τις μοτοσυκλέτες της Ducati. Η γκάμα των αξεσουάρ είναι πραγματικά ατέλειωτη, προσφέροντας στους κατόχους της ιταλικής μάρκας τη δυνατότητα εξατομίκευσης ή ανανέωσης της αγαπημένης τους μοτοσυκλέτας, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

DUCATI Helmets

Τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στην πλειοψηφία τους σε ικανοποιητικό απόθεμα ενώ και με το σύστημα παραγγελίας και παράδοσης εντός 48 ωρών που έχει θεσπίσει η Ducati τα τελευταία χρόνια, η οποιαδήποτε ζήτηση ικανοποιείται σχετικά άμεσα και σε κάθε περίπτωση έγκαιρα όσον αφορά τις εορτές και εντός της διάρκειας της προσφοράς.

Το Ducati Athens βρίσκεται στο Νέο Κόσμο, Καλλιρρόης 9 και ακολουθεί το εορταστικό ωράριο καταστημάτων, με ώρες λειτουργίας Δευτέρα και Τετάρτη 09.00-17.00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09.00-20.00 ενώ τα Σάββατα 10.00-14.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9981199, www.ducatiathens.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 09:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon