.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 14:29

BMW Motorrad: Νέο Navigator VI

 

Βελτιωμένο, με νέες λειτουργίες

 

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το νέο Navigator VI, που διατίθεται ήδη μαζί με την υπάρχουσα έκδοση Navigator V. Πρόκειται για ένα νέο σύστημα πλοήγησης με πολυάριθμα καινοτόμα χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένη λειτουργικότητα. Το νέο σύστημα διατηρεί τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το προηγούμενο, και την οθόνη 5 ινστών, που όμως χάρη σε ένα πολωτικό φίλτρο, προσφέρει βελτιωμένη αναγνωσιμότητα, κυρίως στην έντονη και άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Εκτός από την αύξηση της εσωτερικής μνήμης από 8 GB σε 16 GB (για Ε.Ε./ΗΠΑ, η συσκευή χωρίς προ-εγκατεστημένους χάρτες εξακολουθεί να έχει 4 GB), το νέο Navigator VI προσφέρει πλέον επιλογή διαδρομής "Winding roads" (δρόμοι με στροφές) για αποφυγή κατοικημένων περιοχών, εφόσον οι δρόμοι και οι συνθήκες το επιτρέπουν. Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό για τον υπολογισμό διαδρομών είναι το “Avoid main roads" (Αποφυγή βασικών δρόμων). Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα λειτουργία "Avoid motorways" (Αποφυγή αυτοκινητοδρόμων), ο αναβάτης μπορεί να επιλέγει ακόμα καλύτερα τους κατάλληλους δρόμους για μοτοσικλέτα. Το "Round Trip" διαμορφώνει τα ταξίδια με βάση το χρόνο, την απόσταση ή τον ενδιάμεσο προορισμό, με σκοπό μία πλήρως εξατομικευμένη και μοναδική εμπειρία επάνω σε δύο τροχούς. Με τη λειτουργία "Natural Guidance", οι οδηγίες πλοήγησης προσφέρουν και ακριβή περιγραφή των περιχώρων.

Η νέα λειτουργία "Music Streaming", σε σύνδεση με Bluetooth, επιτρέπει την αναπαραγωγή αποθηκευμένης μουσικής από smartphone. Ακόμα και συμβατές action cameras μπορούν να ελέγχονται απευθείας μέσω του Navigator VI. Η άνετη και έξυπνη λειτουργία των επιλογών που χρησιμοποιούνται συχνότερα μπορεί να ενεργοποιείται ειδικά για κάθε μοντέλο, είτε από τη βάση με τα 4 μπουτόν ή από το χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι. Πρόσθετες λειτουργίες όπως οι σελίδες "My Motorcycle" καθώς και μηνύματα προειδοποίησης και κατάστασης διατίθενται σε συνάρτηση με την προετοιμασία πλοήγησης. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα δελτία καιρού μπορούν να προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια της προαιρετικής εφαρμογής Garmin Smartphone Link App. Με όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις δεδομένων προ-εγκατεστημένων χαρτών να διατίθενται δωρεάν μαζί με ένα προαιρετικό κιτ εγκατάστασης σε αυτοκίνητο, το νέο BMW Motorrad Navigator VI θεωρείται ο τέλειος σύντροφος για όλους τους οδηγούς.

Μάθετε περισσότερα καλώντας στην BMW Παναγιωτόπουλος στο 210 6046940.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 14:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon