.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 17:32

Ευθύμιου Moto: Νέα αντιπροσωπεία της MV Agusta στην Ελλάδα

 

Έπειτα από συνεργασία ετών

 

Την ανάληψη της αντιπροσωπείας της MV Agusta ανακοίνωσε και επίσημα η Ευθύμιου Moto, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Η Ευθύμιου Moto με το βλέμμα στο μέλλον και με γνώμονα την επίτευξη συνεργασιών με καταξιωμένες εταιρίες, ανακοινώνει με χαρά ότι είναι ο νέος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της MV Agusta, κορυφαίου κατασκευαστή στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Η συνεργασία της Ευθύμιου Moto με την MV Agusta μετρά ήδη αρκετά χρόνια τόσο στον εμπορικό και τεχνικό τομέα όσο και στις αγωνιστικές δραστηριότητες του Βασίλη Ευθυμίου και αποτελεί παρακαταθήκη για την συνέχισή της. Πλέον, η συνεργασία αυτή περνά σε άλλο επίπεδο καθώς η Ευθύμιου Moto αναλαμβάνει την λιανική και χονδρική εξυπηρέτηση των μοτοσυκλετών και προϊόντων MV Agusta.

Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας, τεχνογνωσίας και των υποδομών μας και της αδιαμφισβήτητης ποιότητας της MV Agusta, εξασφαλίζει την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών MV Agusta στη χώρα μας.»

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΟΤΟ
Λ. Καλλιρρόης 33
Νέος Κόσμος – 117 43
τηλ. 210-9224543
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 18:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο KTM 1290 Super Adventure R Νέες τιμές KTM 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon