.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 16:51

Κερδίστε έως 600 ευρώ για αγορά Sportster

 

Προσφορά Harley-Davidson Athena

 

Η Harley-Davidson Athena μας πληροφορεί για μια πολύ σημαντική προσφορά για όλους τους φίλους των μοτοσυκλετών της αμερικάνικης εταιρίας.

Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά καινούριου Sportster από τη γκάμα των Dark Custom, η Harley-Davidson Athena σας προσφέρει δώρα αξίας από 400 έως 600 ευρώ, ανάλογα με τη μοτοσυκλέτα που θα επιλέξετε.

Για την XL883N Iron 883, και την XL1200X Forty-Eight, τα δώρα, είναι η σέλα συνεπιβάτη, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη και το κόστος εργασίας τοποθέτησής τους. Έτσι μπορείτε να μοιραστείτε τις βόλτες σας με όποιον επιθυμείτε.

Για την XL1200CX Roadster, το δώρο, είναι το σύστημα ένδειξης βενζίνης σε ειδική LED οθόνη που τοποθετείται στην τρόμπα του φρένου στα δεξιά του τιμονιού και αποτελεί μια κομψή και πρακτική πινελιά για την καινούρια σας μοτοσυκλέτα.

Make it loud! Μαζί με τα παραπάνω δώρα, μπορείτε να επωφεληθείτε και από την ειδική έκπτωση -50% στις εξατμίσεις Screamin’ Eagle και να δώσετε στο καινούριο σας Dark Custom Sportster το χαρακτηριστικό ήχο της Harley-Davidson, όπως ξέρουμε και αγαπάμε από το 1903. Οι τιμές ξεκινούν από τα 390 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει τελικά εξατμίσεων Screamin’ Eagle στην επιλογή χρωμίου).

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και για παραγγελίες έως 31/12/2016.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 17:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon