.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 08:18

Aναρτήσεις Wilbers για BMW K 1600 GT/GTL

 

Φέρτε τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις της BMW στα μέτρα σας

 

Με την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση «Dynamic ESA» η BMW δημιούργησε και εξέλιξε μια πολύ καλή και σύγχρονη ανάρτηση που προσαρμόζεται μόνιμα στην κατάσταση του δρόμου και στις επιθυμίες του αναβάτη.

Με την τεχνολογία WESA-Dynamic η Wilbers δίνει την ευκαιρία στον αναβάτη να φέρει την ανάρτηση στα μέτρα του, σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις και φορτίο.

Κατόπιν συνεννόησης με τον αναβάτη, η Wilbers εξατομικεύει τα χαρακτηριστικά ρύθμισης και απόσβεσης, αλλάζοντας τα αμορτισέρ και τα ελατήρια της εργοστασιακής και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενης ανάρτησης με τα δικά της ποιοτικά προιόντα, που έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου (σκληρότητα ελατηρίου, βασική ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, αποσβέσεις αμορτισέρ).

Από την εργοστασιακή ανάρτηση παραμένουν φυσικά όλοι οι σύνδεσμοι, αλλά και τα μοτέρ που ρυθμίζουν ηλεκτρικά την προφόρτιση του ελατηρίου και τις αποσβέσεις του αμορτισέρ, τα οποία είναι απολύτως συμβατά με τα προϊόντα της Wilbers.

Επιπρόσθετα, η ανάρτηση μπορεί να χαμηλώσει κατά 25 χλστ., για να ταιριάξει με κοντύτερους αναβάτες. Έτσι υπάρχει μια ανάρτηση στα μέτρα κάθε αναβάτη!

Προσοχή: Το χαμήλωμα της ανάρτησης γίνεται ταυτόχρονα στο εμπρός και στο πίσω αμορτισέρ.

Η ανάρτηση της Wilbers έχει πέντε (5) χρόνια εγγύηση.

Όλες οι εργασίες γίνονται από το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας.

Sixdays service point
Wilbers
Ολυμπιάδος 83
54633 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +302310253220

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 11:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon