.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 11:47

Scott - Εκπτώσεις 20-50% σε εξοπλισμό off road!

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Scott, Moto Pegasus, ανακοίνωσε εκπτώσεις σε εξοπλισμό. Οι εκπτώσεις αφορούν σε ρουχισμό για off road οδήγηση, και περιλαμβάνουν παντελόνια, μπλούζες, γάντια, μάσκες, κράνη, σε όλες τις σειρές της εταιρίες, φτηνές, μεσαίες και ακριβές.


Υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα από 30 έως 42 ώστε να καλυφθούν αναβάτες κάθε σωματότυπου, και διάφοροι χρωματισμοί.
Η Scott που είναι πασίγνωστη για τις μάσκες / γυαλιά για enduro και motocross οδήγηση, εξειδικεύεται και στην κατασκευή off road εξοπλισμού.
Βρείτε και αποκτείστε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε σε προνομιακές τιμές ώστε να είσαστε έτοιμη για το φθινόπωρο.

Moto Pegasus, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 26, 17676 Καλλιθέα, 210 4221060

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 11:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon