.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 13:03

Honda SH300i Top Box με νέα χαμηλότερη τιμή

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής, μοντέρνα δυναμική σχεδίαση, επιδόσεις και συμπεριφορά που απαιτεί κανείς από ένα Honda. Αυτά αρκούν για να περιγράψουν με λίγα λόγια το SH300i Top Box με την νέα προσφορά της Honda να το κάνει πιο δελεαστικό από ποτέ.

Το SH300i αποτελεί μια εκ των κορυφαίων προτάσεων στα premium scooters μεσαίου κυβισμού, ουσιαστικά ένα από τα μοντέλα που καθιέρωσε τα scooters με 16ρηδες τροχούς και έδειξε παράλληλα το δρόμο και στους υπόλοιπους. Η Honda δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσει την premium πρόταση της στα 300 κ.εκ από τότε που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το SH300i, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη σημερινή γενιά που παρουσιάζεται εξαιρετικά ολοκληρωμένη και καλύτερη από ποτέ και αποτελεί ένα από τα best sellers στην Ευρώπη.

Δυναμική κομψότητα

Η διακριτική αλλά δυναμική σχεδίαση του SH300i είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κανείς κοιτάζοντας το scooter της ιαπωνικής εταιρίας. Οι σοβαρές διαχρονικές γραμμές με τα απαραίτητα μοντέρνα στοιχεία ταιριάζουν το ίδιο καλά είτε οδηγείτε ντυμένοι με το κοστούμι σας, είτε βολτάρετε στους δρόμους της πόλης σε απόλυτο casual ύφος. Το SH300i δεν… αγχώνεται και ταιριάζει με την ίδια άνεση σε κάθε περιβάλλον και συνθήκη, ενώ το μοντέρνο στοιχείο ενισχύεται από την εντυπωσιακή σχεδίαση των LED φωτιστικών σωμάτων τόσο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος.

honda sh300i topbox prosfora 2

Υποδειγματική εργονομία

Η Honda μελέτησε προσεκτικά τις απαιτήσεις του κοινού της κατηγορίας αναφορικά με την ευρυχωρία και τη θέση οδήγησης και το SΗ300i διαθέτει ένα υποδειγματικό “cockpit” το οποίο θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω κάθε σωματότυπο. Το χέρια πέφτουν φυσικά στο τιμόνι, τα πόδια φτάνουν κάτω με ασφάλεια και ο αναβάτης απολαμβάνει την άνεση της σέλας με το εξαιρετικό αφρώδες και την ποιοτικότατη επένδυση.

honda sh300i topbox prosfora 5

Οι διακόπτες στο τιμόνι βρίσκονται εκεί ακριβώς που τους περιμένει κανείς, ενώ ο πίνακας οργάνων προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Με άνεση που περιμένει κανείς από το κορυφαίο μοντέλο της σειράς SH θα κάτσει και ο συνεπιβάτης στο δικό του μερίδιο της σέλας. Στη διάθεσή του έχει παράλληλα και μεγάλα αναδιπλούμενα μαρσπιέ αλλά και πρακτικότατες χειρολαβές. Τα επίπεδα άνεσης πηγαίνουν ακόμη πιο ψηλά με την ύπαρξη keyless συστήματος που αφήνει το κλειδί στην τσέπη σας αφού δεν το χρειάζεστε για να εκκινήσετε το SH300i.

Χώροι για… μετακόμιση

honda sh300i topbox prosfora 9

Στην έκδοση Top Box το SH300i προσφέρει χώρους που αρκούν και για μία μίνι μετακόμιση. Στην τελευταία γενιά του, η Honda ανασχεδίασε προσεκτικά το πλαίσιο κάνοντας του πιο στιβαρό αλλά την ίδια στιγμή έκανε ”δώρο” στο δημοφιλές μοντέλο της ένα χώρο κάτω από τη σέλα που σου λύνει πραγματικά τα χέρια. Ο αποθηκευτικός χώρος που έχει δημιουργηθεί θα φιλοξενήσει με μεγάλη άνεση ένα κράνος κλειστού τύπου, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Σε συνδυασμό με το μεγάλο Top Box της ομώνυμης έκδοσης, το SH300i σας προσφέρει χώρους που υπερκαλύπτουν τις καθημερινές σας απαιτήσεις και επαρκούν και για μικρές αποδράσεις εκτός των τειχών!

Πανίσχυρος και οικονομικός

honda sh300i topbox prosfora 4

Ο σύγχρονος υγρόψυκτος κινητήρας του SH300i συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων της κατηγορίας σε επίπεδο συνολικής απόδοσης και οικονομίας. Η ιδιαίτερα ραφιναρισμένη λειτουργία του γίνεται άμεσα αντιληπτή με την… απουσία μηχανικών θορύβων και κραδασμών, ενώ πολύ ήσυχη είναι και η εξάτμιση. Στο άνοιγμα του γκαζιού βέβαια η ισχύς των 25,5 ίππων δεν κρύβεται και σε συνδυασμό με την υποδειγματική μετάδοση η απολαυστική επιτάχυνση έρχεται άμεσα ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα. Σε ανάλογα επίπεδα κυμαίνεται και η κατανάλωση με την Honda να ανακοινώνει μόλις 3 λίτρα για κάθε 100 χλμ.

Αστικός πύραυλος

honda sh300i topbox prosfora 1

Το Honda SH300i στο αστικό περιβάλλον κινείται ταχύτατα και με την ασφάλεια που του εξασφαλίσει το ισχυρό σύστημα πέδησης σε συνδυασμό με την άψογη λειτουργία του στάνταρ ABS. Το άριστο ζύγισμα του πλαισίου αφήνει τον αναβάτη να εκτελεί ελιγμούς με ακρίβεια και άνεση και η άμεση απόκριση του κινητήρα προσφέρει τις επιταχύνσεις που χρειάζεστε κάθε στιγμή. Στον αυτοκινητόδρομο το SH300i μπορεί και κινείται με χαρακτηριστική άνεση και ασφάλεια με το στιβαρό πλαίσιο να προσφέρει σταθερότητα και τον ισχυρό κινητήρα να διατηρεί με άνεση υψηλές ταχύτητες και με συνεπιβάτη. Το SH300i δεν ξεχνά τις στροφές όπου μας παρουσιάζει το σπορ πνεύμα του με την δυναμική του συμπεριφορά να βάζει δύσκολα ακόμη και σε μοτοσυκλέτες!

Σε προσφορά που δεν μπορείς να αγνοήσεις

Η ελληνική αντιπροσωπεία διαθέτει πλέον την έκδοση Top Box του SH300i (2018) με νέα χαμηλότερη τιμή προσφοράς μειωμένη κατά 200 ευρώ. Η νέα τιμή διαμορφώνεται πλέον στα 5.430 ευρώ και κάνει την απόκτηση ενός εκ των best sellers της Γηραιάς Ηπείρου πιο δελεαστική από ποτέ. Εσύ θα πεις όχι;

Επιμέλεια advertorial: ΒΙΚΕΙΤ! Team

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 14:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon