.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 10:18

Uride - Τα πάντα online!

 

Το URide.gr είναι το κατάστημα σου!

 

Στο νέο site του καταστήματος URide.gr θα βρεις ότι επιθυμείς για σένα αλλά και την μοτοσυκλέτα σου. Κι όταν λέμε ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, εννοούμε ακριβώς αυτό! Ρουχισμός, τεχνικός εξοπλισμός, αξεσουάρ, βελτιωτικά, τα πάντα για το ταξίδι, για καθημερινούς αναβάτες, για αγωνιζόμενους, για ψαγμένους... για όλους και για όλες!

Γράφοντας στην αναζήτηση το μοντέλο της μοτοσυκλέτας που διαθέτετε, θα εμφανιστούν από κάτω όλα τα διαθέσιμα ανταλλακτικά σχετικά με το μοντέλο σας. Έτσι θα μπορείτε να βρείτε ακόμη και πράγματα που δεν είχατε υπόψιν σας ότι υπάρχουν ή κατασκευάζονται για την μοτοσυκλέτα σας. Αυτή όμως είναι μόνο μία από τις παροχές που θα βρείτε καθώς θα πλοηγείστε στο site του URide.gr. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες μέσα στις οποίες θα βρείτε σίγουρα κάτι που ταιριάζει σε εσάς ή στην μοτοσυκλέτα σας.

http://www.uride.gr/

Ένδυση

uride anavatis

Στο URide.gr ο αναβάτης θα βρει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την καθημερινή του χρήση. Κράνη και ανταλλακτικά ή αξεσουάρ αυτών, γάντια, μπότες, μποτάκια, παντελόνια, Jacket, φόρμες MX και αντίστοιχες μάσκες, ισοθερμικά, ζώνες, αδιάβροχα, μπαλακλάβες, αλλά και casual ρουχισμό και γυαλιά ηλίου! 

Ολοκληρωμένη είναι επίσης η γκάμα που μπορεί να βρει στο online κατάστημα και η γυναίκα ως αναβάτης, ή συνεπιβάτης. Γυναικεία κράνη, γάντια, μπουφάν, μπότες είναι σωστά ταξινομημένα και μπορείτε με ελάχιστα κλικ να τα έχετε στην πόρτα του σπιτιού σας.

Και όσον αφορά τους μικρούς εκκολαπτόμενους μηχανόβιους, θα βρουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παιδικά κράνη, μπότες, ρούχα, κολάρα προστασίας λαιμού καθώς και μία πλήρη γκάμα από ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τις μικρές τους μοτοσυκλέτες.

Ταξίδια

uride taxidi

Οι λάτρεις της ταξιδιωτικής οδήγησης, θα βρουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μία τεράστια γκάμα από ταξιδιωτικό εξοπλισμό όπως πρίζες usb, βάσεις για το gps, ενδοεπικοινωνίες μηχανής, ιμάντες, χταπόδια, κεντρικές ή πλαϊνές βαλίτσες, σαμάρια, tank bag, κάμερες αλλά και βάσεις καμερών, που θα τους κάνουν να απολαύσουν το ταξίδι τους με άνεση και αξιοπιστία.

Συντήρηση & Βελτίωση

uride sintirisi

Στο URide.gr θα βρείτε όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεστε για να κάνετε την συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας: Γρανάζια, αλυσίδες, Variator, ιμάντες, μπίλιες, δίσκοι και ντίζες συμπλέκτη, τακάκια, σιαγώνες, δισκόπλακες, δαγκάνες, σωληνάκια υψηλής πίεσης, αντλίες φρένου, κιτ μετατροπής, υγρά φρένων, βελτιωτικά Power Commander και J Costa, κιτ υπερκυβισμού, εκκεντροφόροι, εξατμίσεις, λαιμοί, σύνδεσμοι κατάργησης καταλύτη, καθαριστικά, λιπαντικά, σπρέυ αλυσίδας, κ.α.

Και όχι μόνο αυτά, αλλά θα βρείτε και τα απαραίτητα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στην συντήρηση: Δοχεία, εργαλεία χειρός, ηλεκτρολογικά, καθαριστικά και γυαλιστικά, ροπόκλειδα, πάγκοι εργασίας, ράμπες, συλλογές εργαλείων, φορτιστές και συντηρητές μπαταριών, κ.α.

Επίσης, διαθέσιμα είναι ελαστικά για την μοτοσυκλέτα σας, σαμπρέλες, αναρτήσεις μπροστά και πίσω, λάδια αναρτήσεων, ρουλεμάν τροχών και σινεμπλόκ, σετ χαμηλώματος ή ψηλώματος, πιεσόμετρα αλλά και κιτ επισκευής ελαστικών, στεφάνια τροχών, αλλά και ολόκληροι τροχοί!

Αγωνιζόμενοι

uride agones

Για τις ανάγκες του αγωνιζόμενου, διαθέτουμε μεγάλο εύρος σε ειδικά αγωνιστικά προϊόντα όπως λάστιχα, κουβέρτες ελαστικών, τέντες, paddock stand, φόρμες, ξύστρες, έως και αγωνιστικά τακάκια αλλά και ταμπέλα ένδειξης πληροφοριών.

Cafe Racer

uride cafe

Οι κάτοχοι Cafe Racer μοτοσυκλετών θα βρουν σε εμάς αξεσουάρ για την αγαπημένη τους συμβία: Από ανάλογα κράνη και εξοπλισμό αναβάτη, όπως και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, φανάρια, φλας, βάσεις καθρέπτη, καθρέπτες, κ.α.

Ότι ψάχνεις, στο URide.gr θα το βρεις!

uride2

Η ολοκληρωμένη γκάμα από ανταλλακτικά, αναλώσιμα και αξεσουάρ θα καλύψει από τον απλό χομπίστα αναβάτη έως και τον επαγγελματία ντελίβερι, από τον αγωνιζόμενο του πανελλήνιου πρωταθλήματος ταχύτητας έως και τον καθημερινό αναβάτη ή αυτόν που ξεκινά με τη μοτοσυκλέτα του να κάνει το γύρο της Ελλάδας ή και τον γύρο του κόσμου.

Αποκτήστε και καλύψτε τις ανάγκες σας online για κάθε συντήρηση ή μετατροπή που θέλετε να κάνετε στη μοτοσικλέτα σας που σας προσφέρει το uRide.gr σε χαμηλές τιμές, άτοκες δόσεις και προνόμια δωρεάν αποστολών.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 16:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ποδήλατα ισορροπίας kiddimoto KTM “POWER DAYS 2016” »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon