.
Κατηγορία Γάντια
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 09:00

Γάντια Spidi NK5

 

Για όλες τις συνθήκες

 

Τα NK5 είναι ο ιδανικός σύντροφος για οδήγηση μοτοσικλέτας ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Το Spidi NK εισάγει την τεχνολογία Outdry, που αυξάνει την άνεση, τη στεγανότητα και τη μόνωση: 

Η Outdry είναι μια επικάλυψη του εξωτερικού του γαντιού, η οποία παρέχει μεγάλη προστασία από τον άνεμο και το νερό. Επίσης με την τεχνολογία Outdry μειώνεται ο όγκος στο εσωτερικό του γαντιού, ενώ η θερμική εσωτερική επένδυση Primaloft δίνει ένα πολύ υψηλό επίπεδο μόνωσης. Με τη χρήση κατάλληλων υλικών στις άκρες των δακτύλων, η χρήση των smartphones και των GPS έχει γίνει πραγματικά εύκολη και πρακτική.

Τιμή: 103,90 ευρώ

Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 15:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γάντια Dainese Urban D-Dry Γάντια KTM FX-Gravity »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon