.
Κατηγορία EDITORIAL
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 11:33

Editorial - Motorcycle New Models Catalog 2016

 

163 νέα μοντέλα!

 

 

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους: 18 μοτοσυκλέτες Adventure, 27 custom / cruiser / cafe racer, 21 naked και supermotard, 11 Street / superbike και supersport, 6 της κατηγορίας Street - Touring, 12 Scooter, 40 concepts και 28 off road.
Αν σε αυτά τα νούμερα προσθέσουμε αναλυτικά τα μοντέλα της κατηγορίας off road που έχουν λίγες μόνο αλλαγές για το 2016, τότε τα 163 νέα μοντέλα που έχουν κατηγοριοποιηθεί στις επόμενες σελίδες, θα ξεπεραστούν κατά πολύ!

Στο BIKEIT New Models Catalog 2016, τον πρώτο κατάλογο με νέα μοντέλα μοτοσυκλετών που εκδίδεται ηλεκτρονικά και διατίθεται δωρεάν, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν EXOF CATALOG webστις μοτοσυκλέτες που παρουσιάστηκαν σε όλα τα διεθνή σαλόνια. Όχι μόνο στην EICMA, στην Ιταλία, όπου σαφώς έγιναν και οι περισσότερες παρουσιάσεις, όπως είθισται άλλωστε.

Οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων είχαν ξεκινήσει δειλά - δειλά από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού 2015, οι περισσότερες ηλεκτρονικά. Ακολούθησε το σαλόνι του Τόκιο, το 44ο Tokyo Motor Show (29 Οκτωβρίου - 8 Νοεμβρίου), όπου την τιμητική τους είχαν αρκετές μοτοσυκλέτες concept - ξέρετε, αυτές που δείχνουν οι εταιρίες ώστε να δουν τις αντιδράσεις του κοινού και να καθορίσουν τις περισσότερες φορές το μέλλον τους. Μετά, το Μιλάνο, με την 73η έκθεση EICMA - από το 1914 (19-22 Νοεμβρίου)! Και λίγο μετά, το Παρίσι με το Salon de la Moto (1-6 Δεκεμβρίου), αλλά και το σαλόνι μοτοσυκλέτας Motorcycle Live στο Λονδίνο (28 Νοεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου). Δεν είναι μόνο η EICMA λοιπόν, και δεν είναι απλώς λίγα τεχνικά χαρακτηριστικά ανά μοντέλο και μια μικρή αναφορά, τα οποία θα βρείτε στον κατάλογο που "κρατάτε" ηλεκτρονικά στα χέρια σας.

Θα βρείτε πλήρέστατα άρθρα για κάθε νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, όλες οι αλλαγές σε όσα από αυτά δέχτηκαν απλώς ένα φρεσκάρισμα για το 2016, και φυσικά, ενεργά Links πατώντας στα ''περισσότερα'', τα οποία θα σας δώσουν την ευκαιρία να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει - και να απολαύσετε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κρύβεται στο website του BIKEIT (www.bikeit.gr). Και φυσικά, αρκετά video για να δείτε και εν κινήσει τα αγαπημένα σας μοντέλα.

Σας περιμένουν να τα απολαύσετε, χωρισμένα σε κατηγορίες.
Καλή ανάγνωση!

Τάκης Μανιάτης

 

Διαβάστε τον κατάλογο BIKEIT Motorcycle New Models Catalog 2016

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 11:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon