Κατηγορία Casual - Ρουχισμός
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 15:30

Hamamatsu T-Shirt από τη Suzuki

 

Η πόλη όπου ιδρύθηκε η ιαπωνική εταιρεία

 

Το όμορφο και γραφιστικά "δυνατό" T-Shirt Hamamatsu της Suzuki τιμά την πόλη Hamamatsu, όπου και ιδρύθηκε η ιαπωνική φίρμα, συνδέοντας για πάντα τα δύο ονόματα.

Ήταν το 1909, όταν o Michio Suzuki ίδρυσε την εταιρεία... αργαλειών Suzuki στο μικρό παραθαλάσσιο χωριό του Hamamatsu της Ιαπωνίας, ενώ το 1937 η Suzuki ξεκίνησε να κατασκευάζει μικρά αυτοκίνητα.

Το 1952 κατασκεύασε το πρώτο της δίτροχο όχημα, το ιστορικό δίχρονο μοτοποδήλατο Power Free, με απόδοση ενός ίππου.  

Από τότε, τόσο η Suzuki, όσο και το Hamamatsu άλλαξαν, και γιγαντώθηκαν, όμως τα ονόματα τους παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες στο δίκτυο καταστημάτων της Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 10:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki GSX1100S Katana T-Shirt Γυναικείο T-Shirt "Engineered 4 Life" της Suzuki »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube