.
Κατηγορία Casual - Ρουχισμός
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 15:05

Vespa - Λανσάρει νέο άρωμα!

 

Νέο άρωμα Vespa σε συνεργασία με την Coty Inc.!

 

 

Η Coty Inc., εταιρία που ηγείται στον τομέα της ομορφιάς και της αρωματοποιίας, λανσάρει νέα σειρά αρωμάτων για το εμπορικό σήμα της μυθικής Vespa.

Η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία ομορφιάς Coty Inc. και ο Όμιλος Piaggio, ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος κατασκευαστής οχημάτων δύο τροχών, ανακοίνωσαν την υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας για τη δημιουργία, ανάπτυξη και διανομή νέας σειράς αρωμάτων με την επωνυμία Vespa. Αρχικά η νέα σειρά θα αποτελείται από δύο προϊόντα: Vespa for Her και Vespa for Him.

Η Vespa, ένα από τα πιο διάσημα εμπορικά σήματα της Ιταλίας, σύμβολο του στυλ, της τεχνολογίας, της δημιουργικότητας και της κομψότητας, δεν είναι απλά ένα σκούτερ, αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς του ιταλικού design σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχοντας πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια σκούτερ από την πρώτη της εμφάνιση το 1946, η επιτυχία της Vespa θεωρείται πρωτοφανής. Το λανσάρισμα της νέας σειράς αρωμάτων Vespa αναμένεται τον Μάιο του 2014 .

Σχετικά με την Coty Inc.

Η Coty Inc. είναι μία κορυφαία, παγκόσμιου βεληνεκούς εταιρεία ομορφιάς, με καθαρά έσοδα για το οικονομικό έτος 2013 ύψους 4,6 δισ. δολαρίων. Ιδρύθηκε το 1904 στο Παρίσι, από τον François Coty και διαθέτει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει γνωστά αρώματα, καλλυντικά & προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 130 χώρες. Στην εταιρία ανήκουν δημοφιλή εμπορικά σήματα όπως: Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Chloé και Marc Jacobs.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με Coty Inc. μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.coty.com

Σχετικά με τη Vespa

Κατασκευάζεται από τον Όμιλο Piaggio από το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και διάσημα ιταλικά προϊόντα. Τα τελευταία χρόνια η Vespa έχει καταγράψει μία εξαιρετική εμπορική επιτυχία: από το 2004 - όταν οι συνολικές πωλήσεις ήταν 58.000 μονάδες - οι αριθμοί αυξήθηκαν σε 122.000 το 2009, 165.000 το 2012, ενώ 188.633 Vespa πωλήθηκαν το 2013. 

Η Vespa έχει καταφέρει να τριπλασιάσει την παραγωγή της μέσα σε μία δεκαετία, καταφέρνοντας να γεμίσει τους δρόμους όλου του κόσμου με περισσότερα από ένα εκατομμύριο νέα μοντέλα .
Σήμερα η Vespa είναι περισσότερο από ποτέ, μια παγκόσμια μάρκα, ένας πραγματικός πολίτης του κόσμου, διαθέτοντας γραμμές παραγωγής σε ολόκληρο τον πλανήτη: στην Pontedera της Ιταλίας, οι Vespa κατασκευάζονται αδιάκοπτα από το 1946, και προορίζονται για την Ευρώπη και τις δυτικές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Αμερικής. Στο Vinh Phuc, του Βιετνάμ, η παραγωγή εξυπηρετεί την τοπική αγορά και την Άπω Ανατολή, ενώ στην Ινδία, στο νέο εργοστάσιο Baramati, κατασκευάζονται Vespa αποκλειστικά για την ινδική αγορά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 10:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KRD – Winter sales! Husqvarna Motorcycles – Racing Gear για όλους! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon