.
Κατηγορία Trial
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 17:33

TrialGP 2022, 4ος αγώνας, Βέλγιο

Ο μεγάλος Toni Bou έχει ήδη απλώσει το ένα του χέρι πάνω στο τρόπαιο του 32ου τίτλου!

Μετά από τρεις διπλούς αγώνες σε Ισπανία, Ανδόρα και Γερμανία, καθώς και μια μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα, το outdoor Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP επισκέφτηκε το Βέλγιο και την πόλη Comblain au Pont για τον τέταρτο γύρο του και πρώτο μονό αγώνα της φετινής σεζόν.

Εκεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής Toni Bou (Montesa) τα βρήκε λίγο δύσκολα στο πρώτο μισό του αγώνα, καθώς έβλεπε την πλάτη του Jaime Busto (Vertigo), ωστόσο στο τέλος έκανε ό,τι κάνει συνήθως: ανέβασε δραματικά την απόδοσή του, ελαχιστοποίησε τους βαθμούς ποινής του όσο περισσότερο ανέβαινε η αγωνία και η ένταση, και στο τέλος πανηγύρισε άλλη μια σπουδαία νίκη καθώς οδεύουμε προς τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Στο βάθρο του βελγικού αγώνα τον Bou συνόδευσαν οι κ.κ. Busto και Jeroni Fajardo (Sherco) κατά σειρά.

Έτσι ο Ισπανός πολυπρωταθλητής έφτασε στους 134 βαθμούς, διατηρώντας μια υγιέστατη απόσταση από τον δεύτερο Busto που έχει 108, ενώ τρίτος ακολουθεί ο Raga με 84.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες TrialGP 2022

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στη Γαλλία και την πόλη Cahors το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, 27 και 28.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 17:38

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon