.
Κατηγορία Trial
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 17:54

TrialGP 2022, 5ος αγώνας, Γαλλία

Νέα νίκη και τεράστιο ρεκόρ ενόψει για τον Toni Bou.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP μετακινήθηκε από το Βέλγιο στη Γαλλία για τον πέμπτο του αγώνα στην πόλη Cahors. Ο Bou (Montesa) ήδη απολάμβανε ένα ικανό προβάδισμα στη βαθμολογία και πλέον, καθώς το πρωτάθλημα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, εύλογα ήθελε να μεγαλώσει αυτή τη διαφορά όσο περισσότερο γίνεται.

Στον γαλλικό αγώνα ο πρωταθλητής δεν ήθελε να ξαναζήσει τα όσα έγιναν στο Βέλγιο, όπου για το πρώτο μισό του αγώνα κυνηγούσε τον Jaime Busto (Vertigo), έτσι ξεκίνησε δυναμικά και με απόλυτη προσήλωση στον στόχο, με αποτέλεσμα να κάνει ένα εντυπωσιακό πέρασμα από το πρώτο κομμάτι της διαδρομής που περιείχε ένα πολύ δύσκολο ανέβασμα.

Αυτό κόστισε σε όλους αρκετούς βαθμούς ποινής, όχι όμως και στον Bou που πέρασε αέρας από εδώ δηλώνοντας σε όλους πως ο 32ος παγκόσμιος τίτλος του δεν χάνεται.

Στη συνέχεια ο πρωταθλητής χαλάρωσε λίγο και έκανε λαθάκια που επέτρεψαν στους υπόλοιπους να μειώσουν διαφορά, αλλά στο τέλος δεν απειλήθηκε αρκετά από κανέναν και έφτασε άνετα σε μια ακόμη νίκη, μπροστά από τους Adam Raga (TRRS) και Matteo Grattarola (Beta) κατά σειρά.

Έτσι ο Bou έφτασε στους 154 βαθμούς, διατηρώντας μια υγιέστατη απόσταση από τον δεύτερο Busto που έμεινε στους 118, κάνοντας έναν κακό αγώνα και τερματίζοντας έκτος. Ό,τι ακριβώς ήθελε να δει ο Bou δηλαδή. Τρίτος ακολουθεί ο Raga με 101.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες TrialGP 2022

Ο επόμενος αγώνας, διπλός και τελευταίος για το φετινό πρωτάθλημα, θα γίνει στη Ιταλία και την πόλη Ponte di Legno στις 16-18 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon