.
Κατηγορία Trial
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 11:25

TrialGP 2022, 3ος αγώνας, Γερμανία

Ο Toni Bou δεν χάνει με τίποτα, στις Γυναίκες όμως η Berta Abellan βάζει δύσκολα στη “βασίλισσα” Emma Bristow.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hertz FIM Trial φιλοξενήθηκε στη φύση γύρω από την πόλη Neukirchen της Γερμανίας για τον τρίτο γύρο του, όπου έγινε ένας ακόμη διήμερος αγώνας, με δύο βαθμολογούμενες ημέρες δράσης.

Το πρόγραμμα άνοιξε το Σάββατο (9/7) με τον Toni Bou (Montesa) να μην κάνει την ίδια νωθρή εμφάνιση με τον προηγούμενο αγώνα στην Ανδόρρα όπου η πρώτη μέρα τον έβρισκε δεύτερο, και έτσι έκλεισε το πρώτο σκέλος του γερμανικού GP στην πρώτη θέση μπροστά από τους Jaime Busto (Vertigo) και Matteo Grattarola (Beta).

Το βράδυ του Σαββάτου η πολύ δυνατή βροχή που έπεσε στην περιοχή άλλαξε το προφίλ της διαδρομής, κάτι που φάνηκε να βολεύει τον Grattarola στον πρώτο γύρο του αγώνα το πρωί της Κυριακής (10/7), ωστόσο ο Bou έχει πολλάκις δείξει πως λάμπει περισσότερο όταν είναι υπό πίεση.

Έτσι στο δεύτερο μισό της κυριακάτικης δράσης παρέδωσε μια ακόμη παράσταση εντυπωσιακής ακρίβειας, δέχτηκε μόλις 3 βαθμούς ποινής (είχε 12 στον πρώτο γύρο το ίδιο πρωί) και φυσικά πήρε άλλη μια νίκη στο άθροισμά του.

Δεύτερος τερμάτισε ο Grattarola και τρίτος ο Busto, ενώ ο Adam Raga (TRRS) αποκλείστηκε από τη δεύτερη μέρα του αγώνα όταν βγήκε εκτός διαδρομής και οδήγησε σε χώρο θεατών με τρόπο που χαρακτηρίστηκε ριψοκίνδυνος.

Στη βαθμολογία ο Bou έφτασε στους 114 βαθμούς, με μόνο τον Busto να ακολουθεί σε απόσταση βολής με 91 βαθμούς, ενώ τρίτος είναι ο Raga που απομακρύνθηκε μένοντας τους 73.

Στις Γυναίκες η Berta Abellan (Scorpa) πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη, απέναντι στην κυρίαρχο της κατηγορίας, Emma Bristow (Sherco), χάρη στην οποία μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή της κατάταξης.

Εκεί βρίσκεται η Αγγλίδα Bristow με 114 βαθμούς, ενώ η Abellan ανέβηκε στους 108 και έδωσε φρέσκο ενδιαφέρον στην γυναικεία κλάση. Τρίτη στη βαθμολογία είναι η Andrea-Sofia Rabino (Beta) με 84 βαθμούς, ισόβαθμη με τη Naomi Monnier (GASGAS).

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες TrialGP 2022

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει αφότου μεσολαβήσει μια χορταστική καλοκαιρινή διακοπή, στις 20-21 Αυγούστου στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TrialGP 2022, 2ος αγώνας, Ανδόρρα TrialGP 2022, 4ος αγώνας, Βέλγιο »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon