.
Κατηγορία MotoGP
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 13:52

MotoGP – Παρουσιάστηκαν τα χρώματα της LCR Honda 2024

Highlight ο εκπληκτικός τρικολόρ χρωματισμός της μοτοσυκλέτας του Johann Zarco που αναφέρεται στα Superbikes και θυμίζει Kocinski!  

Οι παρουσιάσεις ομάδων στο MotoGP συνεχίζονται και, για σήμερα, σειρά έχει η LCR Honda, του Lucio Cecchinello. Αναβάτες της ομάδας για φέτος, οι Johann Zarco και Takaaki Nakagami.

Ξεκινώντας από τον Zarco, ο 33χρονος Γάλλος θα συνεργαστεί με το HRC μέχρι και το 2025, όντας ένας από τους ελάχιστους αναβάτες που έχουν εξασφαλίσει ήδη συμβόλαιο για μετά το 2024. O Zarco έσπασε την «γκίνια» του με την έλλειψη νικών το 2023, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Phillip Island της Αυστραλίας.

Ο Zarco δήλωσε για την νέα του μεταγραφή: «H Honda έκανε πολλές αλλαγές και είμαι έτοιμος να απολαύσω αυτή την σεζόν. Θέλω να έχω την ευκαιρία να παλέψω για το βάθρο με την νέα μοτοσυκλέτα, αισθάνομαι ότι είναι δυνατόν. Επίσης ελπίζω να βάλω την Honda στο Top 10 του πρωταθλήματος.»

Θετικότατα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως, έχει αποσπάσει ο χρωματισμός της αγωνιστικής του μοτοσυκλέτας, που τιμά την συνεργασία της ομάδας με την Castrol και θυμίζει ευθέως, τις εποχές WSBK και τον John Kocinski. Από τα ωραιότερα χρώματα που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Από την άλλη, ο Takaaki Nakagami θα έχει μια μοτοσυκλέτα με τα χρώματα της Idemitsu για άλλη μία φορά, δηλαδή με σκούρο κόκκινο και λευκό, όντας στην 7η σεζόν του με την ομάδα. Ο Nakagami τελείωσε την σεζόν του 2023 στην 18η θέση της βαθμολογίας, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι κάποια στιγμή υπήρξε ο μόνος αναβάτης Honda χωρίς τραυματισμό που να του στερεί την δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες...

Ο Nakagami δήλωσε για την νέα του χρονιά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα κάνω άλλη μία χρονιά, με την Idemitsu και την LCR. Είναι η 7η σεζόν μου, έχω μεγάλη εμπειρία με την μοτοσυκλέτα της Honda και την LCR, γνωριζόμαστε πολύ καλά. Νομίζω ότι το δυνατό μου σημείο είναι ότι μπορώ να βοηθήσω το HRC με την ανάπτυξη, με το να αισθάνομαι και να εξηγώ τις διαφορές στην μοτοσυκλέτα. Στόχος μου για αυτή την σεζόν είναι να πάρω την πρώτη μου νίκη». Εμείς του το ευχόμαστε, πάντως!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 14:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon