.
Κατηγορία MotoGP
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 13:01

CFMOTO – Θα συμμετάσχει στα Moto2 και Moto3 με την Aspar Team

Η CFMOTO και η Aspar Team θα παλέψουν μαζί για τους τίτλους στη Moto2 και στη Moto3. (Δελτίο τύπου)

Η CFMOTO και η Aspar Team ενώνουν τις δυνάμεις τους το 2024 για να παλέψουν για τους τίτλους Moto2 και Moto3. Η ισπανική ομάδα θα αγωνιστεί σε όλες τις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για να μας οδηγήσει στην κορυφή του βάθρου σε μια συναρπαστική σεζόν στην οποία η ομάδα θα συνεχίσει με την ίδια σύνθεση στη Moto2 και θα πλαισιώσει τον rookie της χρονιάς με ένα νέο rookie,   Ντέιβιντ Αλόνσο.

Η νέα συνεργασία με την Aspar Team, φέρνει μαζί την CFMOTO με μια ομάδα που, από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι της με τον όμιλο Pierer Mobility το 2018, έχει πετύχει 26 νίκες, 58 βάθρα και δύο παγκόσμιους τίτλους στο Moto3 με τους Albert Arenas και Izan Guevara.

Η CFMOTO μπήκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Moto3 το 2022 και ήδη στην πρώτη της σεζόν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στην Ινδονησία. Το 2023 πέτυχε άλλα δύο βάθρα και το 2024, ο στόχος είναι ακόμη πιο φιλόδοξος: να παλέψουμε για νίκες και βάθρα με τη βοήθεια των Jake Dixon και Izan Guevara, στο Moto2, και των David Alonso και Joel Esteban, στο Moto3.

Jorge Martínez "Aspar": "Το 2024 θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο στη Moto3 και στη Moto2, και να το κάνουμε με τη CFMOTO είναι ένα πρόσθετο κίνητρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να βασιζόμαστε στην υποστήριξή τους και θα παλέψουμε για να τους κάνουμε περήφανους και να τους προσφέρουμε πολλές νίκες αυτή τη σεζόν».

Su Zhen, Διευθυντής Ανάπτυξης αγώνων CFMOTO:

«Η συνεργασία με την Aspar σίγουρα βοηθά την CFMOTO Racing να πάει σε άλλο επίπεδο, πιστεύουμε ότι έρχονται περισσότερες νίκες και βάθρα με αυτή τη θρυλική ομάδα. Η σεζόν 2024 είναι μόνο η αρχή, με την ομάδα Aspar θα αναζητήσουμε περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας πέρα ​​από τα paddock.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 13:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon