.
×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/images/stories/agonistiki_kinisi/agones_pagkosmio/2013/isde/4
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/images/stories/agonistiki_kinisi/agones_pagkosmio/2013/isde/4
Κατηγορία ISDE
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 09:02

ISDE 2013, 4η μέρα

 

Γάλλοι και Έλληνες παραμένουν στις θέσεις τους

 

Του Τάκη Μανιάτη

Η κυριαρχία των Γάλλων συνεχίζεται με τον Antoine Meo να είναι ο πιο δυνατός αναβάτης, αλλά ο Alex Salvini, επανήλθε κερδίζοντας δύο ειδικές διαδρομές, με αποτέλεσμα να τερματίσει δεύτερος. Από την πλευρά της Αυστραλίας, ο Milner είχε κάποια προβλήματα και άφησε την πρώτη θέση ανάμεσα στους αναβάτες της ομάδας, στον Joshua Strang. Η Ελλάδα παραμένει στην 17η θέση, παρά την εγκατάλειψη του Νίκου Καντίδη.

Αλλάζουν θέση Αμερικάνοι – Αυστραλοί


Η μέρα ξεκίνησε με τον Meo να βρίσκεται στην κορυφή της πρώτης ειδικής στην Vena Fiorita, και να τον ακολουθούν οι Milner και Renet. Η κατάταξη άλλαξε στην δεύτερη ειδική διαδρομή όπου ο Salvini ανέβηκε στην πρώτη θέση μπροστά από τους Renet και Strang. Ο Ιταλός είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αλλά δεν άντεξε την πίεση του Meo στην 3η ειδική διαδρομή “Brema Menichetti” στο Mazzinaiu για να καλύψει τη διαφορά στην 4η, στο Padru, πίσω όμως από τους Αυστραλούς Hollis και Strang. Στην επόμενη ειδική, ήταν ξανά οι Meo, Salvini και Milner στο βάθρο με τον ναι έχει μία καλή μέρα, κερδίζοντας την τελευταία ειδική, στην Vena Fiorita, όπου συμπλήρωσαν το βάθρο οι Meo και Renet. Στο τέλος της 4ης μέρας, η Γαλλία αύξησε τη διαφορά των 8’ 43 που είχε από την Αμερική στα 11’ 05” από την Αυστραλία που βρέθηκε στην 2η θέση, ενώ οι Αμερικάνοι βρίσκονται πλέον 3οι, με 11’51”, και οι Ιταλοί 4οι με 15’00’’.

 Η Ελληνική ομάδα

Στην 17η θέση βρίσκεται σταθερά η ελληνική ομάδα, με τον Νίκο Καντίδη να έχει εγκαταλείψει έπειτα από πτώση και μικρά χτυπήματα, αλλά και διαλυμένη την μοτοσυκλέτα του. Στην Ε1 ο Μιχάλης Προβιάς βρίσκεται στην 51η θέση με διαφορά +9:53.95 από τον πρώτο και ακολουθεί στην 52η θέση ο Αντώνης Αντωνίου με +2:10.77
και διαφορά +12:04.72.
Στην κατηγορία E2, στην 48η θέση βρίσκεται ο Βασίλης Σιαφαρίκας, με διαφορά +6:28.12
Από τον πρώτο και ακολουθεί ο Γιάννης Τρίγκας στην 54η θέση με διαφορά +7:34.70 από την πρώτη θέση. Στην Ε3, o Αποστόλης Ζβιντερίκος συνεχίζει στην 38η θέση, με διαφορά +1:03:28.89.

 Junior και Women

Junior World Trophy
Το ταλέντο του Loic Larrieu φάνηκε για μία ακόμη μέρα, αφού αυτός, μαζί με τον Mathias Bellino, βρέθηκαν στην δεκάδα της γενικής κατάταξης, όντας οι καλύτεροι της κατηγορίας. Η μάχη για την 3η θέση ήταν ανάμεσα στον Βρετανό Daniel McCanney, τον Αυστραλό Thomas McCormack και τον Αμερικάνο Kailub Russell, μάχη που τελικά κέρδισε ο πρώτος. Οι Ιταλοί παραμένουν δεύτεροι αλλά η διαφορά τους μεγάλωσε σε σχέση με τους Ιταλού, στα 3'13'' . Η Μεγάλη Βρετανία ακολουθεί 3η με διαφορά + 6’10’’.

Women's World Trophy
Άλλη μία καλή μέρα για την Jessica Gardiner η οποία ακολουθείται από την Jemma Wilson και τις δύο σουηδέζες Emelie Karlsson και Jessica Jonsson. Η κατάταξη δεν έχει αλλάξει αφού οι Αυστραλέζες προηγούνται με +10'42' από την Σουηδία και + 26'35'' από την Γαλλία.

Φωτογραφίες

{gallery}images/stories/agonistiki_kinisi/agones_pagkosmio/2013/isde/4{/gallery}

Video 1

Video 2

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 12:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2013, 3η μέρα ISDE 2013, 5η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon