.
×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/images/stories/agonistiki_kinisi/agones_pagkosmio/2013/isde/4
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/images/stories/agonistiki_kinisi/agones_pagkosmio/2013/isde/4
Κατηγορία ISDE
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 11:17

ISDE 2013, 3η μέρα

 

Συνεχίζουν πρώτοι οι Γάλλοι, 17η η Ελλάδα

 


Του Τάκη Μανιάτη

Η σκόνη και η πούδρα που έχει δημιουργηθεί στις ειδικές διαδρομές δυσκολεύει το έργο των αναβατών και η 3η μέρα, ακριβώς στην μέση του αγώνα, ήταν αυτή που έδειξε ποιος έχει το πάνω χέρι στον αγώνα.

 World Trophy

Είμαστε ακόμη στη μέση του αγώνα και η μάχη των εθνικών ομάδων καλά κρατεί, με τους Antoine Meo και Daniel Milner να κερδίζουν τέσσερις και δύο ειδικές αντίστοιχα. Οι Γάλλοι όμως, με δυνατότερο τον Meo, ήταν αυτοί που κέρδισαν ξανά την ημέρα και παρέμειναν στην 1η θέση. Ο Aubert και ο Renet ήταν αυτοί που κατέκτησαν εκ μέρους της γαλλικής ομάδας, την 3η και 3η θέση στις ειδικές διαδρομές. Στην 2η θέση της γενικής παρέμεινε η αμερικάνικη ομάδα, λόγω της πολύ καλής επίδοσης του Charlie Mullins, που ανέβηκε στο βάθρο στην τέταρτη ειδική διαδρομή, αλλά και του Robert Taylor, που ανέβηκε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης. Η Αυστραλία συνεχίζει στην 3η θέση, με τον Milner να κερδίζει την 1η ειδική διαδρομής της ημέρας.

 Η Ελληνική ομάδα

Οι Έλληνες αναβάτες συνεχίζουν όλοι κανονικά στον αγώνα, αλλά η ομάδα υποχώρησε μία θέση, στην 17η, με +2:34:31.96’’ διαφοράς από τους Ούγγρους και 15:14:54.68’’ από τους πρώτους, Γάλλους. Στην Ε1, ο Αντώνης Αντωνίου βρέθηκε στην 55η θέση με χρόνο 10:25.27, στην 48η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Τρίγκας στην Ε2 με χρόνο 9:32.25’’ και ο Βασίλης Σιαφαρίκας στην 54η, με χρόνο 9:24.19’’. Ο Νίκος Καντίδης τερμάτισε στην 67η θέση με χρόνο 11:26.26’’. Στην Ε3, ο Απόστολος Ζβιντερίκος, τερμάτισε με χρόνο 12:46.95’’.

 Junior – Woman World Trophy

Για μία ακόμη φορά οι Γάλλοι προηγούνται και στην εθνική ομάδα Junior, με τον Loic Larrieu να είναι ο δυνατότερος, ο οποίος έφτασε και στην 8η θέση της γενικής κατάταξης. Οι Ιταλοί βρίσκονται 2οι με τον Giacomo Redondi να είναι ο πιο γρήγορος ενώ 3οι παραμένουν οι Βρετανοί.

Woman World Trophy – Η ομάδα της Αυστραλίας βρίσκεται πρώτη με τις Σουηδέζες και τις Γαλλίδες να ακολουθούν στο βάθρο.

Φωτογραφίες

Video 1

 

Video 2

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 12:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2013, 2η μέρα ISDE 2013, 4η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon