.
Κατηγορία Indoor Enduro
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 11:42

SuperEnduro 2024, 6ος αγώνας, Σόφια (Βουλγαρία)

Ο βασιλιάς Bolt σάρωσε τα πάντα και πλέον κρατά το παγκόσμιο πρωτάθλημα με ενάμισι χέρι.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoZ FIM SuperEnduro επισκέφτηκε για πρώτη φορά την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, στο εντυπωσιακό κλειστό στάδιο Sofia Arena.

Εκεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής 2023 και πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος, Billy Bolt (Husqvarna) έδειξε γιατί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και για τον τίτλο του 2024 σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

big shaq daddy a722

Θρίαμβος στο Akrapovic Super Test, πρωτιά στο Airoh Holeshot Award και, το σημαντικότερο, τρεις συντριπτικές νίκες σε ισάριθμα αγωνιστικά σκέλη δεν άφησαν περιθώριο σε κανέναν να τον αμφισβητήσει.

Ο βασικός του διώκτης στο φετινό πρωτάθλημα, Johny Walker (Beta), ήταν πολύ άτυχος καθώς έτρεξε ενώ ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος από τροφική δηλητηρίαση. Παρόλα αυτά ο Άγγλος προσπάθησε στα όρια των δυνάμεών του παίρνοντας μια τέταρτη και δύο πέμπτες θέσεις, αλλά με τον συμπατριώτη του να νικά παντού η προσπάθειά του δεν είχε θετικό αποτέλεσμα.

SuperEnduro-R6-2024-Sofia

Δεύτερος πίσω από τον Bolt τερμάτισε στη Βουλγαρία ο Manuel Lettenbichler (KTM), καταφέρνοντας δύο δεύτερες και μια τέταρτη θέση στους τρεις αγώνες, ενώ τρίτος στο GP της Σόφιας αναδείχθηκε ο Will Hoare (Rieju).

Πλέον ο Bolt απολαμβάνει μια άνεση 59 βαθμών στην κορυφή της κατάταξης από τον Walker, γεγονός που σημαίνει πως του αρκεί μια νίκη σε σκέλος στον ερχόμενο τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Newcastle στην Αγγλία στις 2 Μαρτίου για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon