.
Κατηγορία Trial
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 05:50

Παν. Έπαθλο Trial 2014,2ος αγώνας, Μέγαρα

 

Δύο στα δύο για την Beta

 


Με μπόλικες συμμετοχές σε κάθε κατηγορία, αλλά και δύο νίκες στις βασικές κατηγορίες, οι μοτοσυκλέτες trial της Beta είχαν την τιμητική τους στον δεύτερο φετινό αγώνα του πανελλήνιου επάθλου trial. Αξίζει να σημειωθεί πως το 50% των συμμετεχόντων οδηγούσαν μοτοσυκλέτα trial της Beta. Όλα σαφώς οφείλονται στις εξαιρετικές επιδόσεις των αναβατών μας, τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα.

Ήταν μία Κυριακή γεμάτη συγκινήσεις στην Πάχη των Μεγάρων, με δεκάδες φίλους του σπορ να βρίσκονται ξανά μετά από καιρό και να μοιράζονται εικόνες και εντυπώσεις από το αγαπημένο τους άθλημα. Είτε σαν αναβάτες οι ίδιοι, είτε σαν απλοί θεατές, θαυμάσαμε την μοναδική επίδοση του Λευτέρη Πίππου, ο οποίος οδηγώντας μία Beta EVO 300 2T κατάφερε με δύο μοναδικά περάσματα από την ομολογουμένως δυσκολότερη διαδρομή της κατηγορία Α να πάρει τη νίκη.

Αντίστοιχα θεαματικά ήταν τα περάσματα και του Ηλία Κυριλή, ο οποίος επάνω στην δική του Beta EVO 250 2T, κατέκτησε τη νίκη στην κατηγορία Β. Η προσπάθεια της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Μεγάρων, που είχε αναλάβει την διοργάνωση του αγώνα, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, με το ραντεβού των φίλων του trial να ανανεώνεται για τις 16 Νοέμβρη 2014, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν που θα γίνει στο Λουτράκι.

Φωτογραφίες: Χάρης Χριστόπουλος

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παν.Π. Trial 2015, 5ος αγώνας, Λουτράκι »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon