.
Κατηγορία Scramble
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 08:26

Περ.Π.Scramble Νοτ. Ελλάδος 2015, 1ος αγώνας, Ζαχάρω

 

Με το δεξί ο Κοντολέτας

 

Του Τάκη Μανιάτη

Φωτογραφίες: Θανάσης Ξένος

Το περιφερειακό πρωτάθλημα Scramble Νοτίου Ελλάδος ξεκίνησε στην Ζαχάρω με τον Δημήτρη Κοντολέτα να βρίσκεται εντός έδρας και να κερδίζει με μεγάλη διαφορά στην κατηγορία SC. Βλάσης Κόρκας (S1), Διονύσης Κονδυλόπουλος (S2) και Σπύρος Σταματόπουλος (SS) ήταν οι νικητές.

Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας αναβίωσε τους αγώνες στην περιοχή του Καϊάφα διοργανώνοντας τον 1ο αγώνα για το περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Νοτίου Ελλάδος. Ο αγώνας διεξήχθη σε αμμώδες τερέν το οποίο λόγω της ιδιαιτερότητας του, αποτέλεσε έναν πόλο έλξης για αναβάτες που ήθελαν να προπονηθούν. Όμως ήταν ο Δημήτρης Κοντολέτας που ξεχώρισε λόγω και της ιδιαίτερης πατρίδας του και προπόνησης στα συγκεκριμένα εδάφη, ο οποίος κέρδισε την κατηγορία SC με χρόνο 1:46:23.990'' και τον Γιάννη Τρίγκα να ακολουθεί με 03:21.180'' διαφορά. Πίσω τους βρέθηκε ο Κυριάκος Κόττης ενώ την εξάδα συμπλήρωσαν οι Κίμων Καράμπελας, Μιχάλης Ντουζένης και Αλέξανδρος Καρανάσης.

Στην κατηγορία S1 πρώτος τερμάτισε ο Βλάσης Κόρκας με χρόνο 1:49:37.749'' με τον Δημήτρη Ντούνη να βρίσκεται πίσω του με διαφορά 12.593'' και τον Ανδρέα Θεοδώρου με διαφορά 01:18.990''. Οι Ανδρέας Μπαντούνας, Θανάσης Βούλγαρης και Γιώργος Μπάρδης συμπλήρωσαν την εξάδα.

Τις περισσότερες συμμετοχές, 19, είχε η κατηγορία S2, της οποίας νικητής ήταν ο Διονύσης Κονδυλόπουλος με χρόνο 1:47:19.275''. Ο Μαρίνος Χάλας τερμάτισε δεύτερος με διαφορά 03:15.258'' και ο Γιώργος Κυπραίος 3ος, με διαφορά 03:54.490''. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Ανάργυρος Ζέρβας, Ευάγγελος Μπουρίκας και Αναστάσιος Σπύλιος.

Στην κατηγορία SS, ο Σπύρος Σταματόπουλος κέρδισε με χρόνο 1:49:33.681'' τον Γιώργο Μπούστα με διαφορά 02:59.042'' ενώ ένα γύρο πίσω βρέθηκε ο Νικόλαος Τσάνας. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Νικόλαος Μερμέλας, Κωνσταντίνος Γκλιάτης, Βασίλης Καπενής.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 08:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon