.
Κατηγορία Scramble
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 11:20

Παγκρήτιο κύπελλο Scramble 2017 - 1ος αγώνας, Αρκαλοχώρι

 

Έγινε από τον ΑΣΗ στις 5/2 με απόλυτη επιτυχία

 

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον χώρο της δημοτικής πίστας motocross του Αρκαλοχωρίου διοργανώθηκε ο 1ος αγώνας για το Παγκρήτιο κύπελλο Scramble του 2017 υπο την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ από τον ΑΣΗ.

Πολύτιμη η βοήθεια για άλλη μια φορά από τον δήμο Μινώα πεδιάδος και από τον Συμοσκα.

Όπως φαίνεται και η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δυνατή με πολλές συμμετοχές και έντονο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες.

Η διαδρομή αυτή την φορά ήταν σαφώς πιο εντουράδικη με πάρα πολύ μονοπάτι και τεχνικά κομμάτια με το 80% της διαδρομής να είναι εκτός πίστας motocross.

H ημέρα ήταν αρκετά ζεστή χωρίς να υπάρχει σκόνη ενώ οι θεατές ξεπέρασαν τους 500.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα... η κατηγορία των νέων για φέτος έχει νέα πρόσωπα και πρωταγωνιστές! Ο Κουβαράς στον 1ο του μόλις αγώνα κατάφερε να πάρει την πρωτιά με τους Γερακάκη και Μαυρογιαννάκη να συμπληρώνουν το βάθρο και όπως φαίνεται εάν ακολουθήσουν όλο το κύπελλο θα είναι και οι πρωταγωνιστές για φέτος.

Στους βετεράνους, ο νικητής των τελευταίων αγώνων Καριοτάκης συνέχισε το σερί του και παραμένει βασιλιάς της κατηγορίας με δεύτερο τον Κούφαλη ο οποίος θα ακολουθήσει φέτος αυτή την κατηγορία, με τρίτο την παλιά καραβάνα Ντεντάκη.

Στην sp1, ο Γιαγκιόζης Σ δεν άφησε περιθώριο σε κανένα να τον αμφισβητήσει και πήρε μια εύκολη νίκη με δεύτερο τον σταθερότατο Βασιλάκη και τρίτο τον ανεβασμένο Κακαβελάκη από τα Χανιά.

Στο βάθρο της sp2 έγινε κατάληψη από το Ρέθυμνο!

Παναρετάκης, Λιονής και Μυτιληναίος νέος ήταν οι ταχύτεροι. Ο Παναρετάκης οδήγησε σχεδόν αλάνθαστα και σταθερά και πήρε την νίκη με τον ταχύτατο αλλά όχι και τόσο σταθερό Λιονή δεύτερο, ενώ ο γερόλυκος Μυτιληναίος με την καινούρια του γιαπωνεζούλα τερμάτισε τρίτος με βλέψεις για ψηλότερες θέσεις στους επόμενους αγώνες.

Τέλος στην κατηγορία expert ο Διακάκης Ν και Πασπάτης έκαναν το 1-2 και έδωσαν όμορφο θέαμα στους θεατές.

Το ραντεβού για τον 2ο αγώνα του κυπέλλου ανανεώθηκε για την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Αρκάδι.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 19:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon