.
Κατηγορία Motocross
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 19:04

Π.Π. Motocross 2017, 2ος γύρος Χαλκίδα

 

Λάσπη παντού!

 

 

Φωτογραφίες: CP Productions, mxin.gr

Στην Χαλκίδα έλαβε μέρος ο δεύτερος γύρος για το Π.Π. MX, στις 12 Μαρτίου με την λάσπη στην πίστα να αποτελεί το κύριο μενού για όλους τους αναβάτες. Παναγιώτης Κουζής (ΜΧ1), Γιάννης Τουρατζίδης(ΜΧ2), Ανδρέας Ανδρέου (ΜΧ2Τ), Βασίλης Πακαταρίδης (ΜΧOPEN) και Σταύρος Μαυράκης (ΜΧ85) οι νικητές σε κάθε κατηγορία με τον αγώνα για τα ΜΧ65 να μην πραγματοποιείται λόγω των συνθηκών.

ΜΧ1


Ο Παναγιώτης Κουζής που έχει και την πρώτη θέση στη βαθμολογία ήταν ο αναβάτης που κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με τον Δημήτρη Κοντολέτα να παρουσιάζεται σε πολύ καλή κατάσταση και να κάνει δικό του το δεύτερο σκαλί του βάθρου. Στην 3η θέση έκανε δική του ο Γιώργος Ηλιόπουλος, μετά από μία δυνατή εμφάνιση, τερματίζοντας δεύτερος και τρίτος. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Κυριάκος Κόττης με τερματισμούς 4-3 με τον Ανάργυρο Τσαρνά να κλείνει την πεντάδα οδηγώντας σε ένα τερέν που δείχνει να μην του ταιριάζει.

ΜΧ2


Οι Γιάννης και Δημήτρης Τουρατζίδης ήταν οι κυρίαρχοι στην ΜΧ2 κατηγορία και με την οδήγησή τους κατάφεραν να κατακτήσουν τις δύο πρώτες θέσεις, με τον Γιάννη να συνεχίζει αήττητος φέτος με νίκες και στα δύο σκέλη. Πίσω του ο Δημήτρης με δύο δεύτερες θέσεις με τον Βασίλη Βασίλη Χρυσοχό να τους ακολουθεί στο βάθρο έχοντας κατακτήσει διπλά την 3η θέση. Τέταρτος ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς με μία έβδομη και μία τέταρτη θέση, με την πεντάδα να κλείνει από τον Δημήτρη Μπάκα που έκανες έναν καλό αγώνα παρά τις πτώσεις που είχε. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί και το όνομα του έκτου αναβάτη καθώς πρόκειται για τον 13 ετών (!) Ανδρέα Ανδρέου!

ΜΧ2Τ


Ο Ανδρέας Ανδρέου διακρίθηκε και στην κατηγορία των νέων κερδίζοντας τον αγώνα με τον Άγγελο Βογιατζή να καταλαμβάνει δύο άξιες δεύτερες θέσεις, ενώ ο Στυλιανός Σκορδάς ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου έχοντας έρθει δύο φορές τρίτος. Στην 4η θέση ο Γιώργος Καριώτης, με δύο τερματισμούς στη τέταρτη θέση (4-4).

ΜΧ ΟPEN


Στην Open, o αναβάτης που κυριάρχησε και στα δύο σκέλη είναι ο Βασίλης Πακαταρίδης με δύο πρώτες θέσεις. Δεύτερο ήρθε ο Σταμάτης Δημολιάνης που είχε μια τέταρτη θέση στο πρώτο σκέλος και μία δεύτερη στο δεύτερο, με τον Παναγιώτης Καδόγλου να έρχεται τρίτος και τις δύο φορές παίρνοντας άξια το τρίτο σκαλί του βάθρου. Τέταρτος στον αγώνα ήρθε ο Αντώνης Τζανετής (2-5), ενώ στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Κώστας Γκόσκινος.

ΜΧ85


Στα ΜΧ85 νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Μαυράκης με 3-1, κάτι που του έδωσε και την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν αλλά και την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα. Δεύτερος ήρθε ο Μάριος Κανάκης με δύο δεύτερες θέσεις, ενώ στους τρεις πρώτους ήταν και ο Σωτήρης Πασπαλιάρης, με μία 5η και μία 3η θέση σε πρώτο και δεύτερο σκέλος αντίστοιχα. Ο Αντώνης Σάγμαλης, ο οποίος κέρδισε το πρώτο σκέλος αλλά εγκατέλειψε στο δεύτερο, βρέθηκε στην τέταρτη θέση, ενώ ο Αλέξανδρος Κατσαβριάς ήταν ο αναβάτης που έκελισε την πρώτη πεντάδα.

Επόμενος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 1-2 Απριλίου στο Άργος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 20:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon