.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 12:58

Olympia Rally 2022 – 3η Μέρα: Αλφιούσα-Κακόβατος

[Δελτίο Τύπου]

Μετά την μεγάλη 2η που ήταν εκδρομική κι είχε τον χαρακτήρα απλής διέλευσης, η 3η αγωνιστική ημέρα ήταν σχετικά μικρή, με μια Ειδική Διαδρομή 100 χιλιομέτρων και 140 στο σύνολο.

Από το καταπράσινο τοπίο της Αλφειούσας κατευθυνθήκαμε προς το Επιτάλιο και από εκεί προς Σαμικό, Καϊάφα και στα ορεινά χωριά της Ζαχάρως, για να καταλήξουμε στην πανέμορφη παραλία του Κακόβατου για φαγητό και μπάνιο.

Να σημειωθεί ότι οι διαδρομές ΔΕΝ διέρχονταν από ευαίσθητες οικολογικά περιοχές, όπως τμήματα NATURA, παραλίες, αμμοθίνες / αμμόλοφους, ούτε πήγαιναν εκτός από υπάρχοντες δρόμους του οδικού δικτύου, και λυπούμαστε για την εικόνα που έχει δημιουργηθεί από ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Το Αθλητικό μας Σωματείο είναι πλήρως ευαισθητοποιημένο με αυτά τα ζητήματα, έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες άδειες για τις διαδρομές, και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δράσουμε βλαπτικά στην περιοχή και τους -κάθε είδους- κατοίκους της.

Το αντίθετο μάλιστα! Επιθυμούμε να την διαφημίσουμε και να την προβάλλουμε παγκοσμίως, μέσα από το Διεθνές Olympia Rally που αν μη τι άλλο αναδεικνύει τις ομορφιές της Πελοποννήσου.

Στον αγωνιστικό τομέα νικητής ήταν ο Tobias Ebster με 2ο αυτή την φορά τον Stefan Svitko και 3ο τον Maikel Smits.

Αγωνιστικά η κατάταξη:
1. #5 Tobias EBSTER (AT)
2. #4 Stefan SVITKO (SK)
3. #302 Maikel SMITS (NL)
4. #6 Martin BENKO (SK)
5. #342 Simon PAVEY (UK)

Overall:
1. #5 Tobias EBSTER (AT)
2. #4 Stefan SVITKO (SK)
3. #302 Maikel SMITS (NL)
4. #6 Martin BENKO (SK)
5. #3 Ard VERMEULEN (NL)

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα: ΕΔΩ
Φωτογραφίες από τον αγώνα: ΕΔΩ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 11:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon