.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 11:24

Serres Off-Road Premio – Αποτελέσματα του 3ου αγώνα

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας, παρά την κακοκαιρία

Ως είχε εξαρχής προγραμματιστεί, ο τρίτος και προτελευταίος γύρος του Serres Off-Road Premio ολοκληρώθηκε κανονικά στη Ραχωβίτσα Σερρών. Η κακοκαιρία έκανε ό,τι μπορούσε για να δυσκολέψει τους συμμετέχοντες, ωστόσο όλα πήγαν καλά.

Στην κατηγορία 1 ο Χριστόφορος Μελετιάδης ήταν για τρίτη συνεχόμενη φορά νικητής και διατηρεί την πρώτη θέση και στην κατάταξη.

Στην κατηγορία 2 ο Νικόλαος Ιγνατιάδης πήρε μια νίκη που τον έφερε μόλις δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της κατάταξης, Αντώνιο Μίχο, που εδώ τερμάτισε τέταρτος.

Στην κατηγορία 3 ο Χρήστος Παπαθεοδώρου πήρε τη νίκη, ενώ στην κατάταξη προηγείται ο Αθανάσιος Λαδένογλου, που τερμάτισε δεύτερος.

Στη Junior ο Θεοφάνης Ταπές πήρε μια σημαντική νίκη που του δίνει ένα μικρό προβάδισμα επί του Σάββα Πενόγλου που ακολούθησε δεύτερος.

Στους Veterans ο Χρήστος Κυρτσούδης πήρε τη νίκη και μείωση τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο της κατάταξης Αδάμο Πράσσο.

Τέλος στη Hobby νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Θεοχαράκης, αλλά την πρωτιά στη βαθμολογία κρατά καλά ο Κωνσταντίνος Μουτόπουλος που εδώ τερμάτισε τρίτος.

Υπενθυμίζουμε πως παράλληλα με τον αγώνα Serres Off-Road Premio, έγινε και η εκδήλωση της KTMOff-Road Days 2018, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα χωματερά μοντέλα της Αυστριακής εταιρείας.

Ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας του Serres Off-Road Premio είναι προγραμματισμένος για τις 25 Νοεμβρίου, σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί.

Αποτελέσματα 3ου αγώνα

Βαθμολογία Serres Off-Road Premio

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 11:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon