.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 17:22

1ος αγώνας Serres Offroad Premio

 

Έγινε με επιτυχία

 

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας Serres Offroad Premio, στην Οινούσα των Σερρών την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Νικηής στην κατηγορία 1 αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντινούδης (Husqvarna Motoaction-FMB Racing), με τους Νίκο Ιγνατιάδη (ΛΕΜΙ) και Χριστόφορο Μελετιάδη (MONSTERSHOP.GR ECOCONTROL, motoparts-meletiadis) να τον ακολουθούν στο βάθρο.

Στην κατηγορία 2 ο Γι΄ργος Θεοδωρίδης (MAKINA,KTM SEE,OK WHEEL 3P,PROX,PRO BIKE) ήταν ο αναβάτης που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με δεύτερο τον Δημήτρη Βαρσάμη (EPSILON MX GRAPHICS,XIFIAS RACING BOUTLAS LIFT) και τρίτο τον Κωνσταντίνο Τομπάζη (KOTSONAS TUNNING,ΟΦΜΓ).

Στην κατηγορία 3 νικητής ήταν ο Νίκος Βασιλείου (Shockmaster,Michelin Mpagas,Carrer,Honda Kotsis), με τους Λεωνίδα Λεοντιάδη (RED RIDERS - MOTOSTYL - ZOOM SERIE - LEONTIADIS) και Άγγελο Συμεωνίδη (MOTO TEAM ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ - SPECTRO) να συμπληρώνουν την τριάδα του βάθρου.

Οι Ηλίας κωνσταντινούδης, Δημήτρης Ματσιάτσιος και Δημήτρης Μυλονόγλου ήταν οι τρεις αναβάτες που ξεχώρισαν και ανέβηκαν με αυτή τη σειρά στο βάθρο της κατηγορίας Junior.
Στους βετεράνους Άδαμος Πράσσος (3P RACING-ADAMOTO-ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗΣ) ήταν εκείνος που πήρε την καρό σημαία με δεύτερο πίσω του τον Μιχάλη Πέτρου (MOTO SPRINT) και τρίτο τον Χρήστο Κυρτσούδη (ΕΛΜΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤ/ΤΩΝ VERY-GOOD-CLEANING).

Όσον αφορά στην γενική κατάταξη, στην κορυφή της βρέθηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης, με διαφορά 25 περίπου δευτερολέπτων από τον Γιάννη Κωνσταντινούδη, ο οποίος είχε πίσω του, πολύ κοντά τον Δημήτρη Βαρσάμη στην 3η θέση, 31 δευτερόλεπτα από την κορυφή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 17:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon