.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 12:03

ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ. – Υποστήριξη αναβατών ταχύτητας

Εκπτώσεις για μέλη και αθλητές

 


Το αθλητικό σωματείο " ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ " συνεχίζει και το 2014 να υποστηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών της ταχύτητας και προσφέρει:
• 20% έκπτωση στις προπονήσεις ( Track Day ) που θα διοργανώσει φέτος σε όλα τα ενεργά μέλη του ΣΟΑΜ που θα εκδώσουν ή θα ανανεώσουν δελτίο αθλητού της ΑΜΟΤΟΕ.
• 35% έκπτωση στους αθλητές του σωματείου ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ που θα ανανεώσουν το δελτίο αθλητού για το 2014
και τέλος
• Για τους διακριθέντες του ΠΠΤΜ 2013 που κατέλαβαν τις θέσεις από ένα έως τρία στις κατηγορίες που πήραν μέρος και μετά το τέλος της περιόδου των μεταγραφών θα ανήκουν στο δυναμικό του σωματείου ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ, ΔΩΡΕΑΝ όλες οι προπονήσεις για το 2014. Για όσους αθλητές επιθυμούν να μεταγραφούν στο σωματείο ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ το σωματείο, θα καταβάλει το έξτρα κόστος για την αντικατάσταση της αγωνιστικής license. Ευχόμαστε σε όλους του αθλητές υγεία και μια καλή Αγωνιστική σεζόν.

Για την ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 12:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon