.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 15:52

Ανακοίνωση ΔΣ ΣΟΑΜ - Αλλαγές και παραιτήσεις

 

Παραιτήθηκαν τρία μέλη

 


28 Ιανουαρίου 2014

Στις 8 Ιανουαρίου 2014 παραιτήθηκαν τρία εκ των επτά μελών του ΔΣ του ΣΟΑΜ και συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λεφέβρ (λόγοι ευθιξίας και ηθικής τάξης), ο Σταύρος Τριντής και ο Βασίλης Ρούσης (λόγω διαφωνίας προς τις πλειοψηφικές αποφάσεις αλλά και με τον τρόπο λειτουργίας του παρόντος ΔΣ).
Ο πρόεδρος με τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου, ακολουθώντας κατά γράμμα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του ΣΟΑΜ και εν όψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης του ΣΟΑΜ σε σύντομο χρόνο, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ στις 22 Ιανουαρίου 2014 προς αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών, καλώντας τους τρεις επιλαχόντες, δηλαδή τους Γιώργο Κίτσο, Λάμπρο Γκουντούμα και Αντώνη Μερεμέτη. Ο Γιώργος Κίτσος και ο Λάμπρος Γκουντούμας προσήλθαν στη συνεδρίαση και αποδέχθηκαν να καταλάβουν τις θέσεις των παραιτηθέντων μελών στο ΔΣ, ενώ ο Αντώνης Μερεμέτης δεν παρέστη και σε τηλεφωνική επικοινωνία αρνήθηκε να συμμετέχει στο ΔΣ.

Σύμφωνα με το καταστατικό και συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 17, ο πρόεδρος του ΔΣ πρότεινε σε επιφανή – ιστορικά μέλη του συνδέσμου να συμμετέχουν στο ΔΣ μέχρι τη λήξη της θητείας του και συγκεκριμένα στον Γιάννη Τζωρτζόπουλο και στον Άκη Γεωργόπουλο, οι οποίοι όμως δεν αποδέχτηκαν την πρόταση. Ακολούθως, προτάθηκε η συμμετοχή στο ΔΣ σε ένα από τα διακεκριμένα μέλη του συνδέσμου και συγκεκριμένα στον πρωταθλητή της κατηγορίας Superstock για το έτος 2012 και 2013, τον Λευτέρη Πίππο ο οποίος και αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Ως εκ τούτου, η σύνθεση του ΔΣ του ΣΟΑΜ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Πασσάς
Γραμματέας: Διονύσης Αχτύπης
Ταμίας: Βασίλης Γερακίτης
Μέλη: Σάνδρα Οικονομίδου, Γκουντούμας Λάμπρος, Γιώργος Κίτσος, Λευτέρης Πίππος

Με την ευκαιρία, ενημερώνουμε ότι ο ΣΟΑΜ συνεχίζει να συμμετέχει ισότιμα στην τριμελή επιτροπή ταχύτητας και dragster της ΑΜΟΤΟΕ με εκπρόσωπό του τον πρόεδρο του ΔΣ.

Μετά τιμής

Το ΔΣ του ΣΟΑΜ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 15:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon