.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 09:54

2η Χελωνοδρομία από την ΛΕΜΣ

 

Στο Βουρκάρι Σαλαμίνος

 



Την Κυριακή 26 Μαϊου, η ΛΕσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕΜΣ) διοργανώνει στο Βουρκάρι Σαλαμίνος, στον παράδρομο απέναντι από τα γήπεδα Τένις ,την 2η ΧΕΛΩΝΟΔΡΟΜΙΑ. Η ώρα έναρξης είναι στις 11.00.

Κατηγορίες και ειδικός κανονισμός

Κατηγορίες .
Α. Ποδήλατα
Β. Όλα τα σκούτερ απο 150cc και άνω, και λοιπές μοτο από 150cc μέχρι 450cc.
Γ. Μοτοσικλέτες από 451cc και άνω
Διαδρομή.
Η διαδρομή θα είναι οριοθετημένη 100μετρα και θα αγωνίζονται Σε τριάδες ,μετά την διέλευση όλων των συμμετεχόντων οι 9 καλύτεροι χρόνοι (πιο αργοί) θα ξανά διαγωνιστούν μέχρι να βγει η τελική τριάδα. Νικητής θα είναι αυτός που θα κάνει τον μεγαλύτερο χρόνο, χωρίς να πατήσει κάτω και μέσα στη λωρίδα του, όποιος πατήσει το πόδι κάτω η πατήσει την διαχωριστική Ταινία αυτομάτως τίθεται εκτός αγώνα. Απαγορεύονται τρίκυκλες μοτο, βοηθητικές ρόδες και λάστιχα απο dragster!
Παροτρύνσεις απο φιλάθλους του τύπου τέρμα τα γκάζια, σκίστους, πέρασε τους όλους, απλά δεν βοηθούν τους αγωνιζόμενους! Ενώ άλλες του τύπου κοκάλωσε το, μη κουνιέσαι, τάπα φρένα, είναι στη σωστή κατεύθυνση.
Πρώτα θα διαγωνιστεί η Α κατηγορία ,μετά η Β και μετά η Γ
Στο τέλος θα υπάρχει και σούπερ τελικός μεταξύ των νικητών των τριών κατηγοριών για την ανάδειξη νικητή γενικής!!
Κύπελλα θα πάρουν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας και μετάλλια όλοι οι συμμετέχοντες
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αναβάτες που κατέχουν δίπλωμα οδήγησης,(εκτός της Α κατηγορίας) το παράβολο συμμετοχής ειναι 5ευρω.οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος και σε παραπάνω από μια κατηγορίες με το ανάλογο παράβολο.
Ωράρια
Άνοιγμα γραμματείας 26/5/2013. 10.00
Τεχνικός έλεγχος 10.15
Ενημέρωση αγωνιζομένων. 10.50
Εκκίνηση πρώτης Τριάδας. 11.00
Δηλώσεις συμμετοχής έως 24/5/2013 και ώρα 22.00. Τηλ 6944317228
210-4660045

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαϊος 2013 10:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon