.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 11:54

Παν.Π. Ταχύτητας 2012, 5ος αγώνας, Μέγαρα

 

 

Ο τελευταίος αγώνας!

 

 



Το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 20 και 21 Οκτωβρίου θα γίνει ο 5ος και τελευταίος αγώνας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών του ΣΟΑΜ για το 2012.

Χαμός αναμένεται στην κατηγορία SUPER SPORT όπου πρώτος βρίσκεται o Παναγιωτόπουλος και ο Συνιώρης ελπίζει σε ένα λάθος για να καλύψει τους 14 βαθμούς που τον χωρίζουν.
Αναμένεται να γίνει χαμός και στην κατηγορία Open αλλά και σε αυτή των 600 που βαθμολογείται ξεχωριστά μέσα στην Open, μιας και, τόσο ο Σπηλιώτης όσο και ο Παπασταύρου, έχουν μικρές διαφορές από τους Φωτιάδη και Κριζέα αντίστοιχα.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η κατηγορία Super Stock στην οποία ο Κοντομάρος βρίσκεται πλέον μπροστά με μόλις 10 βαθμούς λόγω της μη συμμετοχής του στον προηγούμενο αγώνα, λόγω τραυματισμού. Ο Κοντομάρος θα τρέξει αν και τραυματισμένος για να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς και να πανηγυρίσει άλλον ένα τίτλο.

Ο τίτλος στην κατηγορία Racing έχει κριθεί κι έτσι ο Κίτσος θα έρθει να κάνει τη βόλτα του στα Μέγαρα όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 12:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MXDN – Η ελληνική αποστολή Monster Energy Athens Supercross 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon