.
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 10:09

Olympia Rally 2023 (24-29 Απριλίου) – Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Πρώτη αγωνιστική μέρα σήμερα του Olympia Rally! Ένας συναρπαστικός και θρυλικός αγώνας καθώς οι αναβάτες ξεκινούν ένα δύσκολο πρόγραμμα 6 ημερών που θα δοκιμάσει τις δεξιότητες και την αντοχή τους και των μοτοσυκλετών τους.

Η πρώτη ειδική διαδρομή του Olympia Rally πραγματοποιήθηκε γύρω από τα Καλάβρυτα, με τους αναβάτες να παίρνουν μια μικρή γεύση από αυτό που ακολουθεί τις επόμενες ημέρες.

O πρόλογος των 50χλμ ήταν ένας έντονος συνδυασμός τεχνικών περασμάτων αλλά και υψηλής ταχύτητας διαδρομών. Ο αγώνας οδήγησε τους αναβάτες στο λόφο του Σκεπαστού, πάνω από το βουνό της Κερπινής και τελείωσε με την πανηγυρική εκκίνηση στο κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων.

Στο τέλος της ημέρας, ήταν ο #423 Maximillian SCHEK (DE) που αναδείχθηκε ως ο γρηγορότερος, ολοκληρώνοντας την ειδική σε χρόνο 51'27". Ο #304 Mike WIELDMANN (DE) τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 53'41", ακολουθούμενος από τον #52 Ferdinand KREIDL (AT) στην τρίτη θέση.

Ο γρηγορότερος από τους Έλληνες αναβάτες ήταν ο #63 Δημήτρης ΧΕΛΙΩΤΗΣ που τερμάτισε 9ος και ο #51 Χρήστος ΠΕΛΟΥΣΗΣ.

Top 5:
1. #423 Maximillian
2. #304 Mike WIELDMANN
3. #52 Ferdinand KREIDL
4. #303 Kamper HELMUT
5. #24 Marc BOLZ

Για περισσότερες πληροφορίες για το Olympia Rally, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.olympiarally.com

Μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα ΕΔΩ

Off Road Team

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 10:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon