.
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 07:41

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2022 - O Δημήτρης Καρακώστας Πρωταθλητής στην κατηγορία Superbike

Ο Δημήτρης Καρακώστας στέφθηκε Πρωταθλητής της κατηγορίας Superbike του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, με την ελληνική αντιπροσωπεία της Honda να μας δίνει τις λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

«Oι αγώνες και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι απλώς στο DNA της ιαπωνικής μάρκας που με υπερηφάνεια εκπροσωπεί ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη χώρα μας από τo 1963.
Με το ισχυρότερο #Fireblade της ιστορίας, την καινούργια Honda CBR1000-RRR SP, ο Πρωταθλητής Ελλάδος, Δημήτρης Καρακώστας ολοκλήρωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στον διπλό αγώνα που διοργανώθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών στις 21-23 Οκτωβρίου 2022.

Με νίκες σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στη πρώτη του χρονιά στη κατηγορία Superbike και όλοι να επικροτούν την προσπάθειά του ως Rookie της χρονιάς.

Αν και στους δύο τελευταίους αγώνες η ομάδα δοκίμασε διάφορες ρυθμίσεις για να εξοικειωθεί με την δύναμη της νέας μοτοσυκλέτας, τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και προμηνύουν μια ανταγωνιστική χρόνια για το 2023.

καρακ2.jpg

Ο Δημήτρης οδήγησε με κέφι και πείσμα και ο ανταγωνισμός του προσέφερε ευχαρίστηση και καινούργιες εμπειρίες στη νέα κατηγορία του. Ανυπομονεί για τους αγώνες του 2023 και για μία ευκαιρία να αγωνιστεί και εκτός Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στον Δημήτρη!

Μας κάνει τόσο υπερήφανους με το ταλέντο του, τις επιδόσεις του και πάνω από όλα, το ήθος του!

Θα είμαστε δίπλα του!»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 07:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon