.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 08:53

Παν.Πρωτάθλημα Enduro – Καστοριά

 

30 Οκτωβρίου 2011

 


Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς, με την υποστήριξη του Δημοτικού διαμερίσματος Κορησού Καστοριάς διοργανώνει στις 30 Οκτωβρίου 2011, τους αγώνες για το Πανελλήνιο και Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro 2011.
Πρόκειται για τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς, όπου θα κριθούν τα πάντα σε όλες τις κατηγορίες, και θα αναδειχτούν οι Πρωταθλητές για την σεζόν που διανύουμε.

Όλα είναι έτοιμα

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στην πανέμορφη, και γραφική πλατεία του χωριού Κορησός μπροστά από την εκκλησία της Παναγίας. Η διαδρομή έχει  μήκος περίπου 55 χιλιόμετρα, μαζί με τις ειδικές, και δεν συναντιέται (εκτός από ελάχιστα σημεία) πουθενά με τον περσινό αγώνα. Το μεγαλύτερο μέρος αποτελείτε από μονοπάτια, ενώ έχουμε προβλέψει ειδικά κομμάτια πριν από τις ειδικές έτσι ώστε να ξεκουράζονται οι αναβάτες. Το τερέν είναι ιδανικό για αγώνα Enduro. Οι ειδικές βρίσκονται η μια δίπλα στην άλλη και απέχουν περίπου 2 χλμ από το χωριό. Θα υπάρξει ειδική σήμανση για τους θεατές για την εύκολη μετάβαση τους. Επίσης στον χώρο θα υπάρχει και καντίνα.
Επειδή ο καιρός είναι πολύ βασικός παράγοντας σε όλους τους οδηγούς και δυστυχώς είναι απρόβλεπτος επιλέξαμε το μεγαλύτερο μέρος  της διαδρομής να είναι μέσα  σε δέντρα.  Δεν υπάρχουν βραχώδη κομμάτια, υπάρχουν όμως παρατεταμένα ανηφορικά και κατηφορικά σημεία, ιδιαίτερα γρήγορα για την ευχαρίστηση όλων των αγωνιζομένων.
Για όσους θελήσουν να μας επισκεφτούν νωρίτερα από την ημερομηνία του αγώνα  έχουμε προβλέψει για την διαμονή τους, σε ξενοδοχεία τις περιοχής τα όποια απέχουν μόλις λίγα μέτρα από την εκκίνηση του αγώνα (το ίδιο ισχύει  και  για τον ανεφοδιασμό των μοτοσυκλετών).

Φτηνή διαμονή

Το κόστος διαμονής είναι 15 ευρώ ανα κλίνη, με την προϋπόθεση να κρατηθούν έγκαιρα τα δωμάτια, λόγω του τριημέρου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας των ξενοδοχείων είναι:
•    Alpina Suites    24670 51756
•    Giorgio Inn       24670 51209
•    Ιωάννα Hotel    24670 51600
Θέλουμε να κρατήσουμε τον θεσμό σε πολύ υψηλά και ανταγωνιστικά για όλους μας επίπεδα.
Γιαυτό τον λόγο ο Μ.Ο.Κ., έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η διαδρομή έχει καθαριστεί και ‘ανοιχτεί σε πολλά σημεία. Έχουν προστεθεί νέα ‘απάτητα’ κομμάτια, αλλά και όποιος αναβάτης  χρειαστεί νερό θα μπορέσει εύκολα να ανεφοδιαστεί μιας και θα βρει μπροστά του δυο πηγές.
Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως αλλάζει και η ώρα, και θα πρέπει να ρυθμίσετε τα ωρολόγια σας μια ώρα πίσω, στις 3 τα ξημερώματα.

Μείνετε συντονισμένοι ώστε να μάθετε από εμάς όλες της εξέλιξης για τους αγώνες που έρχονται!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γερόπουλος Πέτρος  6944836394
Γουγουσης Κων/ος  6972755063
Σολατσαρης Αρης 6937280880

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon