.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 00:05

Master Motocross Champ 2011 - 3ος αγώνας

 

28 Αυγούστου στο Άργος

 

 


Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι το θεαματικό φινάλε του φετινού Master Motocross Champ. Ο 3ος και τελευταίος αγώνα του θεσμού, που καθιερώνει η ομάδα του Argos Motocross Park και η ΦΙΛ.Μ.Αργολίδας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου με την συμμετοχή, των πρωτοκλασσάτων αθλητών που απολαύσαμε στους πρώτους αγώνες οι οποίοι θα πλαισιωθούν με ακόμα περισσότερους κορυφαίους αναβάτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή!

 

Αποφασισμένοι για όλα!

Την Κυριακή 28 Αυγούστου λοιπόν, στις 16:30, θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί γύροι με τον  μεγάλο τελικό αγώνα να ολοκληρώνεται μετά από 3 ώρες θεάματος, εντάσεων και συναγωνισμού.
Ο αποφασισμένος για όλα Μανώλης Παπαγεωργίου με την θεωρητικά (όχι όμως και στην πράξη!) «αδύναμη» Yamaha 125 του είναι κοντά στον τίτλο αλλά ο Φώτης Τσαλίκης και οι λοιποί καιροφυλακτούν ενώ η πίστα, άψογα συντηρημένη όπως κάθε φορά, θα υποδεχθεί τους αγωνιζόμενους στην 3η διαφορετική παραλλαγή της!!

Πρόσβαση


Στο Argos motocross park μπορείτε να φτάσετε εύκολα αφού περάσετε τα διόδια μετά την Κόρινθο στο δρόμο για Τρίπολη και βγείτε από την εθνική οδό στην πρώτη έξοδο για Αρχαία Νεμέα – Άργος – Τρίπολη. Φτάνετε στο χωριό Φίχτι και ακολουθείτε τις σχετικές πινακίδες (3 χλμ από το Φίχτι)
Συντεταγμένες GPS  +37° 43' 32", +22° 43' 35"
Να είστε εκεί!!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon