.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 10:05

Beta Chachagias: Επιστρoφή στο βάθρο, στο ΠΠ Enduro στη Φλώρινα

 

Δεύτερος ο Γιάννης Τρίγκας στην Ε2 - 8ος ο Πέτρος Μπίλλης 

 

 

Με τον Γιάννη Τρίγκα να ανεβαίνει και πάλι στο βάθρο της Ε2 και τον Πέτρο Μπίλλη να κατακτά την όγδοη θέση ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 17ης Σεπτεμβρίου για την ομάδα της Beta Chachagias, στην ακριτική Φλώρινα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2017.

Επιστροφή στις δυνατές εμφανίσεις για τον Γιάννη Τρίγκα (Beta RR 430), που μετά την ατυχία του Ξυλοκάστρου βρέθηκε και πάλι στη μάχη για τις πρώτες θέσεις. Δυσκολότερη η προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα για τον Πέτρο Μπίλλη ο οποίος τον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του από το ISDE της Γαλλίας, αναγκάστηκε να αγωνιστεί με δανεική Beta RR 390 λόγω κλοπής της προσωπικής του μοτοσυκλέτας. 

beta chachagias florina 2

Σε ένα δύσκολο και απαιτητικό λόγω ζέστης και σκόνης Σαββατοκύριακο, οι αναβάτες της Beta Chachagias έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Με τη δεύτερη θέση στην Ε2 ο Τρίγκας πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στο κυνήγι της αντίστοιχης θέσης της βαθμολογίας που είναι και ο στόχος του μετά την εγκατάλειψή του στον αγώνα του Ξυλοκάστρου. Αντίθετα ο Πέτρος Μπίλλης ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με στόχο την είσοδο στην εξάδα της Ε2 ωστόσο η κούραση στο τέλος του αγώνα δεν του να ανέβει ψηλότερα από την όγδοη θέση.

Αναλυτικά η βαθμολογία της πρώτης δεκάδας στην Ε2 διαμορφώνεται ως εξής:
1) Βαγγελάκος 150, 2) Τρίγκας (Beta) 96, 3) Κοινωνάς 87, 4) Ντουζένης 76, 5) Θεοδωρίδης 59, 6) Πανέτης 58, 7) Κοπανος 55, 8)Δήμου 48, 9) Μπίλλης (Beta) 45, 10) Σαπατζής 36

Επόμενος αγώνας για τη Beta Chachagias Racing Team στις 22 Οκτωβρίου, στο Λουτράκι όπου και θα ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα του 2017

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Δηλώσεις αθλητών

beta chachagias florina 1

Γ. Τρίγκας (2ος στην Ε2): “Η επιστροφή στο βάθρο ήταν ο αρχικός μας στόχος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας είχαμε σκληρή μάχη με τον Γιώργο Κοινωνά και με τη μεταξύ μας διαφορά να παίζεται στο δευτερόλεπτο, δεν υπήρχε καθόλου περιθώριο για χαλάρωση. Παρά την υπερβολική ζέστη καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σε αυτό σίγουρα βοήθησε η άριστη προετοιμασία της μοτοσυκλέτας από τον μηχανικό της ομάδας Κώστα Χαχάγια. Επόμενος στόχος μας είναι η νίκη στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά”.

Π. Μπίλης (8ος στην E2): “Προσπάθησα να προσαρμοστώ σε μία δανεική μοτοσυκλέτα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Στην ειδική Cross δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και σημείωσα ικανοποιητικούς χρόνους. Όμως στη μεγαλύτερης διάρκειας ειδική Enduro δεν μπόρεσα να πιέσω όσο θα ήθελα ενώ η κούραση στα χέρια δεν μου επέτρεψε να κατεβάσω τους χρόνους μου μετά τον δεύτερο γύρο. Αποτέλεσμα να περιοριστώ στην όγδοη θέση. Σκοπός μας τώρα είναι να ξεκουραστούμε μετά από έναν δύσκολο μήνα με σχεδόν 1.500 αγωνιστικά χιλιόμετρα ώστε να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς”.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 10:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon