.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 14:53

ΠΠΤ 2017: Στις Σέρρες ο 4ος Αγώνας

 

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

 

Η πίστα των Σερρών, η καλύτερη των Βαλκανίων, θα φιλοξενήσει τον 4ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας του 2017.

Ο Αγώνας θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την παρασκευή με Ελεύθερες Δοκιμές, το Σάββατο θα γίνουν οι επίσημες Ελεύθερες και Κατατακτήριες Δοκιμές και την Κυριακή το Ζέσταμα και οι Αγώνες των κατηγοριών: ΝΕΟΙ, Racing/Supersport 300, Supersport (SSP), Superbike (SBK) & Open.

Μετά τους 3 πρώτους Αγώνες της χρονιάς, υπάρχει έντονος συναγωνισμός κυρίως στην κατηγορία SSP, στην οποία οι τρεις πρώτοι της βαθμολογία έχουν διαφορά ενός βαθμού, με τον 17χρονο Δημήτρη Καρακώστα να προηγείται με 57 βαθμούς έναντι 56 των Θεοφάνη Μίχα και Μιχάλη Κουτσουμπού.

Στην κορυφαία κατηγορία SBK o Σάκης Συνιώρης έχει ένα προβάδισμα 24 βαθμών, με 75, έναντι 51 βαθμών του Χάρη Παρασκευόπουλου. Στην 3η θέση ακολουθεί ο Γιώργος Μαρκεσίνης με 47.

Στην κατηγορία Νέων οδηγών ο Νόητς Παπαπαύλου έχει κερδίσει όλους τους Αγώνες, όπως και ο Βασίλης Κορωνάκης στην κατηγορία SSP300. Η Racing έχει επίσης τριπλό νικητή τον Λέανδρο Ντότσικα, με 75 βαθμούς, αλλά ο Γιώργος Κίτσος με τρεις δεύτερες θέσεις είναι κοντά με 60 βαθμούς. Τέλος στην κατηγορία ΟΡΕΝ δεν υπάρχει βαθμολογία.

serres circuit3

Το ραντεβού λοιπόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας είναι στις Σέρρες στις 17 Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 15:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon